Tesekkurler, konuyu yazdiktan sonra bircok distributor denedim. Kimisine para verdim, kimisini ucretsiz kullandim. Ilk baslarda RouteNote kullanmistim fakat yayinlama suresi uzun ve kaliteli bir distributor degil. Daha sonra bir arkadasimin onerisiyle 50TL'ye yillik Amuse satin aldim, pek bir sorun yok ama fiyatlarina zam geldigi icin onu da biraktim. Sonrasinda Distrokid'e baktim ama ucretsiz plani yoktu. Tunecore'da ise ucretsiz plandaki kullanicilara kole gibi davraniyorlardi sanki. MusicDiffusion ile bir remix yayinladim ama artist profilimi ne yaptiysam alamadim, mailler gonderdim geri donus yapilmadi. Sonra internetten tanistigim bir kisi SuperDigitalMusic'i onerdi ama yayinlarim belirttigim tarihte yayinlanmadi, hatta hic yayinlanmadi oyle duruyor sadece. Kendim arastirma yaptim ve FreeMusicDistrib ile yayinlamaya calistim ama yine belirttigim tarihte yayinlanmadi ve hala duruyor.
Yarin da senin onerdigin distributoru deneyecegim.
Profil fotografindan anladigim kadariyla bir studyon var ve bu islere hakimsin. Maybe one day me too.