Spotify'a ücretsiz şarkı yüklenebilir mi?

darkshark

Decapat
Daha fazla  
Bir ödev için sözlerini kendim yazdığım bir şarkı yaptık, sonra bir yapay zeka ile seslendirdik ve beklediğimden çok daha iyi oldu. Bu şarkıyı Spotify'a yüklemek istiyorum ama bu işlem ücretli mi onu bilmiyorum. Bir de seslendirmesi biz yapmadığımız için bir sorun olur mu? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Bir ödev için sözlerini kendim yazdığım bir şarkı yaptık, sonra bir yapay zeka ile seslendirdik ve beklediğimden çok daha iyi oldu. Bu şarkıyı Spotify'a yüklemek istiyorum ama bu işlem ücretli mi onu bilmiyorum. Bir de seslendirmesi biz yapmadığımız için bir sorun olur mu? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Suno. AI kullandınız sanırım. Abonelik varsa telif hakları sizin oluyor ve hatırladığım kadarı ile şarkı yüklemek için ücret gerekmiyor sanırım kontrol edin ne olur ne olmaz.

Amuse ile yükleyebilirsiniz fakat şarkı 1 ay sonra yayımlanıyor.

Suno. AI kullandınız sanırım. Abonelik varsa telif hakları sizin oluyor ve hatırladığım kadarı ile şarkı yüklemek için ücret gerekmiyor sanırım kontrol edin ne olur ne olmaz.
Evet sunoai abonelik olması lazim

Amuse ile yükleyebilirsiniz fakat şarkı 1 ay sonra yayımlanıyor.
Onerpm diye bir şey duydum hocam onun hakkında bilginiz varmı

Anladım hocam

Duymadım hocam. Benim bildiğim distrokid ve amuse var, Distrokid'de paralı.
Bilgim yok ama muhtemelen belirli bir abonelik üstünde telif hakları sana devredilir. Hayrına iş yapan bulamazsın kısaca.
Hocam şimdi amuse ye baktım ayda 1,67$ fiyatı var şarkı yayımlandıktan sonra abonelik iptal edilirse şarkı yayından kaldırılıyormu?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı