SebastianRaikkönen Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 322 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Haziran 2023 #1 Çalma listemde 60 küsür şarkı var. Hepsi çalıyor. Biri hariç. Bilgisayarda da telefonda da aynı. Ne yapmalıyım? Şarkı adı: Swagging at the Partment(Slowed değil) Sizde açılıyor mu? Kolay gelsin...
Çalma listemde 60 küsür şarkı var. Hepsi çalıyor. Biri hariç. Bilgisayarda da telefonda da aynı. Ne yapmalıyım? Şarkı adı: Swagging at the Partment(Slowed değil) Sizde açılıyor mu? Kolay gelsin...
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.304 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 24 Haziran 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu mu? Buysa açılıyor ben de. Ayarlardan bu özelliği aktif hâle getirin. Son düzenleme: 24 Haziran 2023
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu mu? Buysa açılıyor ben de. Ayarlardan bu özelliği aktif hâle getirin.
SebastianRaikkönen Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 322 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Haziran 2023 #3 steelumut dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu mu? Buysa açılıyor ben de. Genişletmek için tıkla... Hocam bu değildi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şarkı buydu ama Spotify'da açılmıyor.
steelumut dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu mu? Buysa açılıyor ben de. Genişletmek için tıkla... Hocam bu değildi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şarkı buydu ama Spotify'da açılmıyor.
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.304 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 24 Haziran 2023 #4 SebastianRaikkönen dedi: Hocam bu değildi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şarkı buydu ama Spotify'da açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Attığım öneriyi denediniz mi?
SebastianRaikkönen dedi: Hocam bu değildi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şarkı buydu ama Spotify'da açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Attığım öneriyi denediniz mi?
SebastianRaikkönen Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 322 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Haziran 2023 #5 steelumut dedi: Attığım öneriyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam telefonda açıkmış. Ama bilgisayarda o ayarı bulamadım.
steelumut dedi: Attığım öneriyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam telefonda açıkmış. Ama bilgisayarda o ayarı bulamadım.
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.304 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 24 Haziran 2023 #6 SebastianRaikkönen dedi: Hocam telefonda açıkmış. Ama bilgisayarda o ayarı bulamadım. Genişletmek için tıkla...
SebastianRaikkönen dedi: Hocam telefonda açıkmış. Ama bilgisayarda o ayarı bulamadım. Genişletmek için tıkla...
SebastianRaikkönen Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 322 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Haziran 2023 #7 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bir ilginç kısım daha var. Sanatçı şarkıyı 2 gün önce Youtube'a koymuş. Ama ben baya öncesinden de dinleyebiliyordum. Ayarları açınca bu çıkıyor hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bir ilginç kısım daha var. Sanatçı şarkıyı 2 gün önce Youtube'a koymuş. Ama ben baya öncesinden de dinleyebiliyordum. Ayarları açınca bu çıkıyor hocam.
B bulutw Centipat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #8 SebastianRaikkönen dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bir ilginç kısım daha var. Sanatçı şarkıyı 2 gün önce Youtube'a koymuş. Ama ben baya öncesinden de dinleyebiliyordum. Eki Görüntüle 1834925 Ayarları açınca bu çıkıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Genelde şarkıyı önce Spotify'a atarlar hocam
SebastianRaikkönen dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bir ilginç kısım daha var. Sanatçı şarkıyı 2 gün önce Youtube'a koymuş. Ama ben baya öncesinden de dinleyebiliyordum. Eki Görüntüle 1834925 Ayarları açınca bu çıkıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Genelde şarkıyı önce Spotify'a atarlar hocam
SebastianRaikkönen Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 322 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Temmuz 2023 #9 bulutw dedi: Genelde şarkıyı önce Spotify'a atarlar hocam Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi geri geldi. Spotify'dan kaldırılmış. Ondan dolayı olmuş
bulutw dedi: Genelde şarkıyı önce Spotify'a atarlar hocam Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi geri geldi. Spotify'dan kaldırılmış. Ondan dolayı olmuş