Simon_Henriksson Centipat Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 1.524 Çözümler 3 1 Ocak 2025 #1 Spotify'a mobilden giriyorum ve sarkinin ne kadar dinlendigini goremiyorum. Bu sorunu nasıl cozerim? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2025
Galvaniz Boru Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 600 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #2 Simon_Henriksson dedi: Spotify'a mobilden giriyorum ve sarkinin ne kadar dinlendigini goremiyorum. Bu sorunu nasıl cozerim? Genişletmek için tıkla... Sanatçının profiline girdiğinde şarkıların altında yazmıyor mu? Artı 0 Eksi
Simon_Henriksson dedi: Spotify'a mobilden giriyorum ve sarkinin ne kadar dinlendigini goremiyorum. Bu sorunu nasıl cozerim? Genişletmek için tıkla... Sanatçının profiline girdiğinde şarkıların altında yazmıyor mu?
xennard Centipat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 445 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #3 Simon_Henriksson dedi: Spotify'a mobilden giriyorum ve sarkinin ne kadar dinlendigini goremiyorum. Bu sorunu nasıl cozerim? Genişletmek için tıkla... Bende de aynı durum nedense mobilde görünmüyor sadece PC'de görünüyor. Artı 0 Eksi
Simon_Henriksson dedi: Spotify'a mobilden giriyorum ve sarkinin ne kadar dinlendigini goremiyorum. Bu sorunu nasıl cozerim? Genişletmek için tıkla... Bende de aynı durum nedense mobilde görünmüyor sadece PC'de görünüyor.
KS KS Simon_Henriksson Centipat Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 1.524 Çözümler 3 1 Ocak 2025 #4 Galvaniz Boru dedi: Sanatçının profiline girdiğinde şarkıların altında yazmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Yazmiyor. xennard dedi: Bende de aynı durum nedense mobilde görünmüyor sadece PC'de görünüyor. Genişletmek için tıkla... Bende de PC'de gozukurken mobilde gozukmuyor. Artı 0 Eksi
Galvaniz Boru dedi: Sanatçının profiline girdiğinde şarkıların altında yazmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Yazmiyor. xennard dedi: Bende de aynı durum nedense mobilde görünmüyor sadece PC'de görünüyor. Genişletmek için tıkla... Bende de PC'de gozukurken mobilde gozukmuyor.