Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar Spotify dinliyorum. Hesabım da Discord'a bağlı, bilgisayardayım ancak dinlediklerim gözükmüyor. Nasıl çözebilirim? Eskiden oluyordu. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2022
Arkadaşlar Spotify dinliyorum. Hesabım da Discord'a bağlı, bilgisayardayım ancak dinlediklerim gözükmüyor. Nasıl çözebilirim? Eskiden oluyordu.
Burak Mataraci Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.112 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Nisan 2022 #2 Spotify ayarlarından gizli modu kapalı ve diğer uygulamalara paylaşımın açık olduğuna emin olun.
gelme istemem Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 743 Çözümler 1 7 Nisan 2022 #3 Hocam Discord'dan ayarlanıyor atacağım şimdi.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #4 gelme istemem dedi: Spotify hesabınız bağlı mı Discord'a? Genişletmek için tıkla... Evet. Dedim ya ilk önceden gösteriyordu sonra göstermiyor diye.
gelme istemem dedi: Spotify hesabınız bağlı mı Discord'a? Genişletmek için tıkla... Evet. Dedim ya ilk önceden gösteriyordu sonra göstermiyor diye.
gelme istemem Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 743 Çözümler 1 7 Nisan 2022 #5 Heiwa9 dedi: Evet. Dedim ya ilk önceden gösteriyordu sonra göstermiyor diye. Genişletmek için tıkla... gelme istemem dedi: Genişletmek için tıkla... Durumunu Spotify olarak göstere basın hocam.
Heiwa9 dedi: Evet. Dedim ya ilk önceden gösteriyordu sonra göstermiyor diye. Genişletmek için tıkla... gelme istemem dedi: Genişletmek için tıkla... Durumunu Spotify olarak göstere basın hocam.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #6 gelme istemem dedi: Eki Görüntüle 1352396 Durumunu Spotify olarak göstere basın hocam. Genişletmek için tıkla...
gelme istemem dedi: Eki Görüntüle 1352396 Durumunu Spotify olarak göstere basın hocam. Genişletmek için tıkla...