Galanderia Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 1.039 Çözümler 10 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2022 #1 Konuyu açıklamak gerekirse: Ben 1 müzik açıp Discord'u yenilediğimde o müzik çalıyor gözüküyor durumumda. Diğer müziğe geçince Spotify, Discord o müziği daha durum olarak göstermiyor. Anlatabildim mi bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2022
Konuyu açıklamak gerekirse: Ben 1 müzik açıp Discord'u yenilediğimde o müzik çalıyor gözüküyor durumumda. Diğer müziğe geçince Spotify, Discord o müziği daha durum olarak göstermiyor. Anlatabildim mi bilmiyorum.
Thomas_Anderson Megapat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 752 Çözümler 11 21 Ağustos 2022 #2 Sorun sanırım herkeste var güncelleme gelmesini bekleyeceğiz.
Galanderia Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 1.039 Çözümler 10 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2022 #3 Thomas_Anderson dedi: Sorun sanırım herkeste var güncelleme gelmesini bekleyeceğiz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun.
Thomas_Anderson dedi: Sorun sanırım herkeste var güncelleme gelmesini bekleyeceğiz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun.