Doğan Öztürk Hectopat Katılım 10 Ocak 2020 Mesajlar 82 Çözümler 1 22 Ocak 2021 #1 FN+F8 yaptığım zaman şarkıyı geçmesi gerekirken, şarkıyı durduruyor ve tekrar bastığımda da şarkıyı başlatmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2021
FN+F8 yaptığım zaman şarkıyı geçmesi gerekirken, şarkıyı durduruyor ve tekrar bastığımda da şarkıyı başlatmıyor.
AkınC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.205 Makaleler 6 Çözümler 9 Yer The Netherlands 22 Ocak 2021 #2 Önceden oluyor muydu? FN+F7 deneyebilir misiniz?
brightosayisamuel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 2.663 Çözümler 8 22 Ocak 2021 #3 Doğan Öztürk dedi: FN+F8 yaptığım zaman şarkıyı geçmesi gerekirken, şarkıyı durduruyor ve tekrar bastığımda da şarkıyı başlatmıyor. Genişletmek için tıkla... FN+F8 tuşu bazı klavyelerde sadece durdurmaya yarıyor. Mesela benim klavyemde
Doğan Öztürk dedi: FN+F8 yaptığım zaman şarkıyı geçmesi gerekirken, şarkıyı durduruyor ve tekrar bastığımda da şarkıyı başlatmıyor. Genişletmek için tıkla... FN+F8 tuşu bazı klavyelerde sadece durdurmaya yarıyor. Mesela benim klavyemde
Doğan Öztürk Hectopat Katılım 10 Ocak 2020 Mesajlar 82 Çözümler 1 22 Ocak 2021 #4 AkınC dedi: Önceden oluyor muydu? Fn+f7 deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Fn+f7 yapınca şarkıyı durdurup yeniden başlatıyor. Yeni bir klavye ye geçtim sorun klavyeden dolayı düşünüyorum. Sorunu çözdüm fn+f5 yapınca şarkıyı önce ki şarkıya getiriyor. Fn+f6 yapınca durduruyor. Fn+f7 yapınca da şarkıyı geçiyor. Son düzenleme: 25 Ocak 2021
AkınC dedi: Önceden oluyor muydu? Fn+f7 deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Fn+f7 yapınca şarkıyı durdurup yeniden başlatıyor. Yeni bir klavye ye geçtim sorun klavyeden dolayı düşünüyorum. Sorunu çözdüm fn+f5 yapınca şarkıyı önce ki şarkıya getiriyor. Fn+f6 yapınca durduruyor. Fn+f7 yapınca da şarkıyı geçiyor.