Spotify'da geçmişi silmek yok mu?

Normalde yok diye biliyorum ama yine de bir sorayım dedim. Bir yöntemi olsa da utanılacak şeyleri silsek.
Cep telefonunda arama bölümünde en aşağı inerseniz "Son arananları temizle" seçeneğini görebilirsiniz.

Silmekten kastınız arama geçmişi ise çarpıya basarak silinebiliyor ancak sanırım kastettiğiniz bu değil.

Bilgisayar uygulamasında doğrudan arama çubuğuna girdinizde yakındaki aramalarda çarpı işaretinden silebilirsin. Telefonda ise yine arama çubuğuna girerek son aralamaları temizle yapabilirsiniz.

Aşağıdaki konuyu buldum. Yetkili abilerden birisi telefondan silmen mümkün değil, bilgisayardan silsen bile telefondan silinmez demiş. Onun altında ise başka bir yetkili abi bilgisayardan nasıl silindiğini anlatmış.

Merhaba, bizimle iletişime geçtiğin için teşekkürler.
Ne yazık ki böyle bir bilgiyi hesabından silebilmen mümkün olmayacaktır. Daha fazla şarkı dinleyerek dinleme geçmişinin otomatik olarak yenilenmesini ve algoritmanın senin müzik zevkini daha iyi anlamasını sağlayabilirsin.
Bir diğer seçenek olarak dilersen hesabını kalıcı olarak kapatabilir ve yeni bir hesap oluşturabilirsin.

dediler

Öyle bir şey yok diye biliyorum. Galiba çakal, uzi falan dinledin. Neyse hatanın neresinden dönersem dön kârdır.

Öyle bir şey yok diye biliyorum. Galiba çakal, uzi falan dinledin. neyse hatanın neresinden dönersem dön kârdır.

Ya 9. sınıfta tüm troll şarkıları Spotify'dan dinlemiştik normalde Metallica five finger death punch falan dinliyorum ya da techno gecen trollüne macro müzik inidrik arkadaşımla hep benim hesabı kullandığımızdan Spotify'da o Full metal hard Core rock falan görünüyor bende de öyle görünmeli ama Full rap turkish rap falan ama Allah'a şükür turkish drill yok.

Şimdi de düzeltemiyor saçma saçma şeyler çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…