Bilgisayar uygulamasında doğrudan arama çubuğuna girdinizde yakındaki aramalarda çarpı işaretinden silebilirsin. Telefonda ise yine arama çubuğuna girerek son aralamaları temizle yapabilirsiniz.
Aşağıdaki konuyu buldum. Yetkili abilerden birisi telefondan silmen mümkün değil, bilgisayardan silsen bile telefondan silinmez demiş. Onun altında ise başka bir yetkili abi bilgisayardan nasıl silindiğini anlatmış.
Petya dedi:
You can remove contents from the Recently Played section by doing the following:
Open the Spotify Desktop App
Enter the Recently Played section
Hover the mouse cursor over the content you wish to remove
Find the three-dots menu on the right of the content image
Hi! I was wondering if anyone knew how I can clear my recently played on Spotify. My younger cousins use my phone for songs sometimes and I don’t want them playing some of the music I’m playing. Since the new update I haven’t been able to find where you clear it. I’m on iOS but I can also do...
Merhaba, bizimle iletişime geçtiğin için teşekkürler.
Ne yazık ki böyle bir bilgiyi hesabından silebilmen mümkün olmayacaktır. Daha fazla şarkı dinleyerek dinleme geçmişinin otomatik olarak yenilenmesini ve algoritmanın senin müzik zevkini daha iyi anlamasını sağlayabilirsin.
Bir diğer seçenek olarak dilersen hesabını kalıcı olarak kapatabilir ve yeni bir hesap oluşturabilirsin.
Ya 9. sınıfta tüm troll şarkıları Spotify'dan dinlemiştik normalde Metallica five finger death punch falan dinliyorum ya da techno gecen trollüne macro müzik inidrik arkadaşımla hep benim hesabı kullandığımızdan Spotify'da o Full metal hard Core rock falan görünüyor bende de öyle görünmeli ama Full rap turkish rap falan ama Allah'a şükür turkish drill yok.