Atakan00 Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 105 17 Nisan 2022 #1 Spotify'da profil fotoğrafına nasıl GIF koyulur? (Aşağıdaki profillerdeki gibi.) Lynn Root User · Lynn Root open.spotify.com P‡🛀﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽ User · P‡🛀﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽ open.spotify.com Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2022
Spotify'da profil fotoğrafına nasıl GIF koyulur? (Aşağıdaki profillerdeki gibi.) Lynn Root User · Lynn Root open.spotify.com P‡🛀﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽ User · P‡🛀﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽ open.spotify.com
B BulutCanG Centipat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 65 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #2 Atakan00 dedi: Spotify'da profil fotoğrafına nasıl GIF koyulur? (Aşağıdaki profillerdeki gibi.) Lynn Root User · Lynn Root open.spotify.com P‡🛀﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽ User · P‡🛀﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽ open.spotify.com Genişletmek için tıkla... profil resmi koyarken bilgisayarındaki gif'i seç Artı -1 Eksi
Atakan00 dedi: Spotify'da profil fotoğrafına nasıl GIF koyulur? (Aşağıdaki profillerdeki gibi.) Lynn Root User · Lynn Root open.spotify.com P‡🛀﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽ User · P‡🛀﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽ open.spotify.com Genişletmek için tıkla... profil resmi koyarken bilgisayarındaki gif'i seç
KS KS Atakan00 Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 105 17 Nisan 2022 #3 BulutCanG dedi: profil resmi koyarken bilgisayarındaki gif'i seç Genişletmek için tıkla... Tüh nasıl düşünemedim bunu(!) Sence öyle koyulsa sorar mıydım?? Artı 0 Eksi
BulutCanG dedi: profil resmi koyarken bilgisayarındaki gif'i seç Genişletmek için tıkla... Tüh nasıl düşünemedim bunu(!) Sence öyle koyulsa sorar mıydım??
Furigold Megapat Katılım 23 Mart 2017 Mesajlar 122 Çözümler 2 17 Nisan 2022 #4 Atakan00 dedi: Spotify'da profil fotoğrafına nasıl GIF koyulur? (Aşağıdaki profillerdeki gibi.) Lynn Root User · Lynn Root open.spotify.com P‡🛀﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽ User · P‡🛀﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽ open.spotify.com Genişletmek için tıkla... Konulmuyor, desteğe kendim sordum öyle bir özelliğimiz yok ve hiç olmadı diyor profili attığımda inceleyeceklerini söylediler ayrıca 2. linkteki adamla iletişim kurmuştum dediğine göre eskiden Spotify çalışanıymış ve kendisi şirketteyken yapmış. Artı 0 Eksi
Atakan00 dedi: Spotify'da profil fotoğrafına nasıl GIF koyulur? (Aşağıdaki profillerdeki gibi.) Lynn Root User · Lynn Root open.spotify.com P‡🛀﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽ User · P‡🛀﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽ open.spotify.com Genişletmek için tıkla... Konulmuyor, desteğe kendim sordum öyle bir özelliğimiz yok ve hiç olmadı diyor profili attığımda inceleyeceklerini söylediler ayrıca 2. linkteki adamla iletişim kurmuştum dediğine göre eskiden Spotify çalışanıymış ve kendisi şirketteyken yapmış.
Shrsk Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 383 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Nvidia Geforce GT 720M - İntel Core i5 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Haziran 2023 #5 Atakan00 dedi: Spotify'da profil fotoğrafına nasıl GIF koyulur? (Aşağıdaki profillerdeki gibi.) Lynn Root User · Lynn Root open.spotify.com P‡🛀﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽ User · P‡🛀﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽ open.spotify.com Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu hortlatıyorum galiba ama ben koydum. Bir daha bakabilirsiniz. Shrsk dedi: Hocam konuyu hortlatıyorum galiba ama ben koydum. Bir daha bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Koyamıyormuşuz hocam kusura bakmayın. Son düzenleme: 15 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
Atakan00 dedi: Spotify'da profil fotoğrafına nasıl GIF koyulur? (Aşağıdaki profillerdeki gibi.) Lynn Root User · Lynn Root open.spotify.com P‡🛀﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽ User · P‡🛀﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽ open.spotify.com Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu hortlatıyorum galiba ama ben koydum. Bir daha bakabilirsiniz. Shrsk dedi: Hocam konuyu hortlatıyorum galiba ama ben koydum. Bir daha bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Koyamıyormuşuz hocam kusura bakmayın.