VolantMito Hectopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 2.297 Makaleler 1 Çözümler 14 25 Şubat 2024 #1 Merhaba, Spotify premium ile playlist indirdim ama müzikler nerede bulamadım, çoğu yerde telefon içi gösterilmiş, PC yok. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2024
Merhaba, Spotify premium ile playlist indirdim ama müzikler nerede bulamadım, çoğu yerde telefon içi gösterilmiş, PC yok.
bytewizard Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 92 25 Şubat 2024 #2 Spotify mp3 indirmez, uygulamanın kendisi okuyabileceği şekilde data klasörüne kaydediyor ve DRM kullanıyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Spotify mp3 indirmez, uygulamanın kendisi okuyabileceği şekilde data klasörüne kaydediyor ve DRM kullanıyor diye biliyorum.
A Arda Keçeci Hectopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 1.542 Çözümler 27 Yer İstanbul 25 Şubat 2024 #3 VolantMito dedi: Merhaba, Spotify premium ile playlist indirdim ama müzikler nerede bulamadım, çoğu yerde telefon içi gösterilmiş, PC yok. Genişletmek için tıkla... Müzikler MP3 vesaire gibi uzantılarda inmiyor açamazsın yani Spotify içinde kullanabileceğin şekilde iniyor .ayarlara gelip Storage kısmında offline Store location ayarında bölümü yazar,istersen değiştirebilirsin. Artı 0 Eksi
VolantMito dedi: Merhaba, Spotify premium ile playlist indirdim ama müzikler nerede bulamadım, çoğu yerde telefon içi gösterilmiş, PC yok. Genişletmek için tıkla... Müzikler MP3 vesaire gibi uzantılarda inmiyor açamazsın yani Spotify içinde kullanabileceğin şekilde iniyor .ayarlara gelip Storage kısmında offline Store location ayarında bölümü yazar,istersen değiştirebilirsin.
KS KS VolantMito Hectopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 2.297 Makaleler 1 Çözümler 14 25 Şubat 2024 #4 VolantMito dedi: Merhaba, Spotify premium ile playlist indirdim ama müzikler nerede bulamadım, çoğu yerde telefon içi gösterilmiş, PC yok. Genişletmek için tıkla... İnternetsiz dinlemek için mi indirdim. Artı 0 Eksi
VolantMito dedi: Merhaba, Spotify premium ile playlist indirdim ama müzikler nerede bulamadım, çoğu yerde telefon içi gösterilmiş, PC yok. Genişletmek için tıkla... İnternetsiz dinlemek için mi indirdim.
A Arda Keçeci Hectopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 1.542 Çözümler 27 Yer İstanbul 25 Şubat 2024 #5 VolantMito dedi: İnternetsiz dinlemek için mi indirdim. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? İndirme işlemi sadece Spotify açıp internet yokken dinlemen için. Artı 0 Eksi
VolantMito dedi: İnternetsiz dinlemek için mi indirdim. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? İndirme işlemi sadece Spotify açıp internet yokken dinlemen için.
KS KS VolantMito Hectopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 2.297 Makaleler 1 Çözümler 14 25 Şubat 2024 #6 Arda Keçeci dedi: Nasıl yani? İndirme işlemi sadece Spotify açıp internet yokken dinlemen için. Genişletmek için tıkla... Ama eskiden direkt klasöre atıyordu şimdi internet yokken dinlemek için olmuş. Artı 0 Eksi
Arda Keçeci dedi: Nasıl yani? İndirme işlemi sadece Spotify açıp internet yokken dinlemen için. Genişletmek için tıkla... Ama eskiden direkt klasöre atıyordu şimdi internet yokken dinlemek için olmuş.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 7 Mart 2024 #7 %localappdata%\Packages\SpotifyAB.SpotifyMusic_zpdnekdrzrea0\LocalState\Spotify\Storage Dosyalar bağlantı mevcut değilken Spotify üzerinden dinlemek için Spotify tarafından okunabilecek hâlde bulunuyor. Artı 0 Eksi
%localappdata%\Packages\SpotifyAB.SpotifyMusic_zpdnekdrzrea0\LocalState\Spotify\Storage Dosyalar bağlantı mevcut değilken Spotify üzerinden dinlemek için Spotify tarafından okunabilecek hâlde bulunuyor.