Merhaba,
Spotify'da yaptığım mixleri paylaşmak istiyorum bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar bilgilendirebilirse sevinirim.
Olayın para kazanmasında vb. değilim.
Ücretsiz paylasabileceğim bir yer olursa daha iyi olur.
Fakat ücretli yerlere de bakacağım.
Üzücü bir haberim var mixleri paylaşmama ihtimali yüksek gallery vision vardı freeye paylaşa bileceğin ama ondan önce birisine yalvar senin adına hesap açsın şarkı paylaşırken sonra zorluk çıkabilir.
Üzücü bir haberim var mixleri paylaşmama ihtimali yüksek gallery vision vardı freeye paylaşa bileceğin ama ondan önce birisine yalvar senin adına hesap açsın şarkı paylaşırken sonra zorluk çıkabilir.
Get Your Music Out There with Gallery Vision | Sign up Now bu linkten kayıt ol sonra onlar sana mail atıyor diye hatırlıyorum artist olanı işaretle en alttan mail attıklarında müziğini at ama para diye umutlanma Hint asıllı bir şirket para vermeme ihtimalide vardır.
Get Your Music Out There with Gallery Vision | Sign up Now bu linkten kayıt ol sonra onlar sana mail atıyor diye hatırlıyorum artist olanı işaretle en alttan mail attıklarında müziğini at ama para diye umutlanma hint asıllı bir şirket para vermeme ihtimalide vardır.
Merhaba,
Spotify'da yaptığım mixleri paylaşmak istiyorum bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar bilgilendirebilirse sevinirim.
Olayın para kazanmasında vb. değilim.
Ücretsiz paylasabileceğim bir yer olursa daha iyi olur.
Fakat ücretli yerlere de bakacağım.