Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 9 Mart 2020 #1 Spotify'da olmayan müziği ben ekleyebilir miyim? Yerel dosya özelliğini biliyorum ama her cihazdan erişemiyoruz.
Spotify'da olmayan müziği ben ekleyebilir miyim? Yerel dosya özelliğini biliyorum ama her cihazdan erişemiyoruz.
MasterCaution Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 57 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Rütbeli Personel 11 Nisan 2020 #2 podcoast denen bir şey var internette çeşitli videoları mevcut Artı 0 Eksi Çözüm
EdenDaTa Hectopat Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 336 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uluslararası Ticaret ve Finansman Öğrencisi 20 Nisan 2020 #3 Exinie dedi: Spotify'da olmayan müziği ben ekleyebilir miyim? Yerel dosya özelliğini biliyorum ama her cihazdan erişemiyoruz. Genişletmek için tıkla... Yerel Dosya şu an sadece Bilgisayarda kullanabiliyor yani sadece Bilgisayardan eklenebilir. Artı 0 Eksi
Exinie dedi: Spotify'da olmayan müziği ben ekleyebilir miyim? Yerel dosya özelliğini biliyorum ama her cihazdan erişemiyoruz. Genişletmek için tıkla... Yerel Dosya şu an sadece Bilgisayarda kullanabiliyor yani sadece Bilgisayardan eklenebilir.