KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.825 Makaleler 18 Çözümler 450 Yer Valisiz Vilayet! 30 Kasım 2023 #31 Ella Freya dedi: Kullanmıyorum, YouTube Music bana göre daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam kesinlikle katılıyorum. Grupların albümleri adına yaptıkları stüdyo kayıtlarından ilk kayıtlara kadar dinleme imkanı da sağlaması ayrı bir güzel. Öğrenci için fiyatı da fazla cep yakmıyor
Ella Freya dedi: Kullanmıyorum, YouTube Music bana göre daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam kesinlikle katılıyorum. Grupların albümleri adına yaptıkları stüdyo kayıtlarından ilk kayıtlara kadar dinleme imkanı da sağlaması ayrı bir güzel. Öğrenci için fiyatı da fazla cep yakmıyor
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.607 Çözümler 8 30 Kasım 2023 #32 YouTube'a geçtim ama geçen sene 40bin dakika idi. Yine takribi 30 bin dakika ve kordhell.
Life Is Strange Yoctopat Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 28 30 Kasım 2023 #33 Linkin Park Patrick Watson Toby Fox Benim ilk üç bu şekilde. Ella Freya dedi: Kullanmıyorum, YouTube Music bana göre daha iyi. Genişletmek için tıkla... Arayüzü kötü olmasa bence de daha iyi ama arayüzü çok kötü. Ücret avantajını da kaybetti zaten. Alınmaz.
Linkin Park Patrick Watson Toby Fox Benim ilk üç bu şekilde. Ella Freya dedi: Kullanmıyorum, YouTube Music bana göre daha iyi. Genişletmek için tıkla... Arayüzü kötü olmasa bence de daha iyi ama arayüzü çok kötü. Ücret avantajını da kaybetti zaten. Alınmaz.
Herugrim Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 406 Çözümler 1 30 Kasım 2023 #34 Her zamanki gibi, %0,05'lik dilimde yer alarak azılı bir Metallica hayranı olduğum bu sene de tescillendi...
Her zamanki gibi, %0,05'lik dilimde yer alarak azılı bir Metallica hayranı olduğum bu sene de tescillendi...
AhmetÖztürkk Decapat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 172 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #35 Makul bir liste. Dosya Ekleri 1701555082175.png 84,5 KB · Görüntüleme: 27