Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.460 Makaleler 6 Çözümler 513 Yer İstanbul 7 Ocak 2023 #11 lynch01 dedi: Dosya hiçbir işe yaramıyor zaten Spotify okuyabiliyor. Onu dedim de ben de attığın tepkiyi anlamadım. Genişletmek için tıkla... Zaten belirtilmiş bir şeyi yanıtlayıp farklı bir şekilde dile getirmenizin amacını düşünüyordum. Hala devam ediyorsunuz. Ben de hala düşünüyorum. Daha ne kadar devam etmemizi istersiniz?
lynch01 dedi: Dosya hiçbir işe yaramıyor zaten Spotify okuyabiliyor. Onu dedim de ben de attığın tepkiyi anlamadım. Genişletmek için tıkla... Zaten belirtilmiş bir şeyi yanıtlayıp farklı bir şekilde dile getirmenizin amacını düşünüyordum. Hala devam ediyorsunuz. Ben de hala düşünüyorum. Daha ne kadar devam etmemizi istersiniz?
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.335 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2023 #12 AloneDarktr1 dedi: Spotify Premium'um var müzikleri flash belleğe aktarmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hayır,sadece Spotify'a özel.
AloneDarktr1 dedi: Spotify Premium'um var müzikleri flash belleğe aktarmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hayır,sadece Spotify'a özel.