Spotify'dan kaldırılan şarkı nasıl dinlenebilir?

Yer
Tardis
Daha fazla  
Merhaba. Geçenlerde Spotify'da gezinirken Yıllar isimli şarkıyı buldum. 2 gün boyunca dinledim ve sonrasında garip bir şekilde şarkı oynatılamıyor hatası aldım. Sonrasında araştırırken Spotify'da neredeyse hiç dinlenmemiş şarkıyı defalarca dinleyince kaldırıldığını öğrendim (doğruluğu hakkında bilgim yok). Diğer platformlarda da aradım fakat hiçbir türlü oynatamıyorum. Bu şarkıyı nasıl dinleyebilirim?

Pilli Bebek sürekli dinlerim ama yıllar adlı şarkısına hiç rast gelmedim. Merak edip bakacaktım, bende dinleyemiyorum. Belki bir şarkısı yanlış bir isimde yüklenmiştir, o yüzden kaldırılmış olabilir. "Pilli Bebek - Olsun" şarkısına falan baktın mı? Belki odur. Pilli Bebek'in diğer şarkılarını kontrol et illaki içlerinde birisidir.

Konunun bildirimleri gelmemiş kusura bakmayın.

Pilli Bebek sürekli dinlerim ama yıllar adlı şarkısına hiç rast gelmedim. Merak edip bakacaktım, bende dinleyemiyorum. Belki bir şarkısı yanlış bir isimde yüklenmiştir, o yüzden kaldırılmış olabilir. "Pilli Bebek - Olsun" şarkısına falan baktın mı? Belki odur. Pilli Bebek'in diğer şarkılarını kontrol et illaki içlerinde birisidir.

Hayır hocam dinlediğim için hatırlıyorum diğerlerinden biri değil, başkasının şarkısı da yanlışlıkla yüklenmiş desen tam Pilli Bebek'lik yorumlama var. Muhtemelen cem ve emre abiler oturup bir tınlatmış atmışlar fakat kendileri bile unutmuşlar :D. Konserde veya başka yerde denk gelirsem tekrardan dinlenebilir hale getirmelerini rica edeceğiz artık başka seçenek kalmadı.

Hocam ben genellikle kaldırılmış şarkıları SoundCloud'ta bulabiliyorum.

Baktım fakat nafile :(.

Şarkı sözlerini hatırlıyorsanız yazın. Belki buluruz.

Sözsüz 1 dakikalık elektrogitarlı bir şarkıydı hocam, neredeyse bütün platformları taradım maalesef bulamadım. Grup da Instagram'da aktif değil, 3 ay önce yazdım hala görmediler. Şu saatten sonra adamları konserde yakalayıp hatırlatmak dışında seçenek kalmadı gibi :D.

Spotify'da eğer şarkıyı indirdiyseniz(Premium). İnternetsiz girdiğinizde kayıtlı olduğu için dinlenebiliyor diye biliyorum. Mobilde gözükmüyor.
Benimde dinlediğim 2 şarkı kaldırıldı. İndiremiyorum :(

Spotify'da eğer şarkıyı indirdiyseniz(Premium). İnternetsiz girdiğinizde kayıtlı olduğu için dinlenebiliyor diye biliyorum. Mobilde gözükmüyor.
Benim de dinlediğim 2 şarkı kaldırıldı. İndiremiyorum :(

İndirmiş olsanız da dinlemenize izin vermiyor hocam :(. Şu an şarkı cihazda yüklü gözüküyor ancak bu şarkı kullanılamıyor deyip diğerine atlıyor. Spotify'daki şarkıları MP3 döndürebilen bir uygulama bulursam dosya konumundan bulup deneyeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı