hergeceaglıyorum Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 1.080 Makaleler 4 Çözümler 1 17 Temmuz 2022 #1 Selam dostlar, bugün Spotify'e bir şarkı verdim diğer ayın 14'ü yayınlanacak fakat verdiğim şarkıda söz yok sadece beat, içinde loop (sample) var Looperman'dan aldığım. Bana dava açarlar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2022
Selam dostlar, bugün Spotify'e bir şarkı verdim diğer ayın 14'ü yayınlanacak fakat verdiğim şarkıda söz yok sadece beat, içinde loop (sample) var Looperman'dan aldığım. Bana dava açarlar mı?
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 17 Temmuz 2022 #2 Beat sana aitse neden dava açsınlar ki?
NoBMPR R8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 5.426 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #3 Pluginlerdeki sesler benzer olsa bile çok sıkıntı olacağını zannetmiyorum Türk şarkıcılar bunu sıkılıkla yapıyor.
Pluginlerdeki sesler benzer olsa bile çok sıkıntı olacağını zannetmiyorum Türk şarkıcılar bunu sıkılıkla yapıyor.
hergeceaglıyorum Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 1.080 Makaleler 4 Çözümler 1 17 Temmuz 2022 #4 333365 dedi: Beat sana aitse neden dava açsınlar ki? Genişletmek için tıkla... Çünkü melodiyi LooperMan diye bir yerden aldım o yüzden:/
333365 dedi: Beat sana aitse neden dava açsınlar ki? Genişletmek için tıkla... Çünkü melodiyi LooperMan diye bir yerden aldım o yüzden:/
nightingale Centipat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 8 Yer mersin, silifke 18 Temmuz 2022 #5 Loop sahibi ile görüşmeden loop kullanmayı doğru bulmuyorum. Belki buraya bir göz gezdirmek sana yardımcı olabilir: Looperman : Free Loops Beats Samples Acapellas Vocals VST Plugins VSTi Downloads
Loop sahibi ile görüşmeden loop kullanmayı doğru bulmuyorum. Belki buraya bir göz gezdirmek sana yardımcı olabilir: Looperman : Free Loops Beats Samples Acapellas Vocals VST Plugins VSTi Downloads
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.649 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #6 hergeceaglıyorum dedi: Çünkü melodiyi LooperMan diye bir yerden aldım o yüzden:/ Genişletmek için tıkla... Geri çekemiyor musun?
hergeceaglıyorum dedi: Çünkü melodiyi LooperMan diye bir yerden aldım o yüzden:/ Genişletmek için tıkla... Geri çekemiyor musun?
hergeceaglıyorum Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 1.080 Makaleler 4 Çözümler 1 18 Temmuz 2022 #7 Greenville dedi: Geri çekemiyor musun? Genişletmek için tıkla... Hayır çekemiyorum.
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.649 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #8 hergeceaglıyorum dedi: Hayır çekemiyorum. Hocam Loop sahibini bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Spotify desteğe mail atın. İngilizce.
hergeceaglıyorum dedi: Hayır çekemiyorum. Hocam Loop sahibini bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Spotify desteğe mail atın. İngilizce.
hergeceaglıyorum Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 1.080 Makaleler 4 Çözümler 1 18 Temmuz 2022 #9 nightingale dedi: Loop sahibi ile görüşmeden loop kullanmayı doğru bulmuyorum. Belki buraya bir göz gezdirmek sana yardımcı olabilir: Looperman : Free Loops Beats Samples Acapellas Vocals VST Plugins VSTi Downloads Genişletmek için tıkla... Hocam Loop sahibini bulamıyorum çok eskiden indirdim. Greenville dedi: Spotify desteğe mail atın. İngilizce. Genişletmek için tıkla... Ne demeliyim?
nightingale dedi: Loop sahibi ile görüşmeden loop kullanmayı doğru bulmuyorum. Belki buraya bir göz gezdirmek sana yardımcı olabilir: Looperman : Free Loops Beats Samples Acapellas Vocals VST Plugins VSTi Downloads Genişletmek için tıkla... Hocam Loop sahibini bulamıyorum çok eskiden indirdim. Greenville dedi: Spotify desteğe mail atın. İngilizce. Genişletmek için tıkla... Ne demeliyim?
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.649 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #10 hergeceaglıyorum dedi: Hocam Loop sahibini bulamıyorum çok eskiden indirdim. Ne demeliyim? Genişletmek için tıkla... Hello. i used a beat, but it was copyrighted. Can you retract the song?
hergeceaglıyorum dedi: Hocam Loop sahibini bulamıyorum çok eskiden indirdim. Ne demeliyim? Genişletmek için tıkla... Hello. i used a beat, but it was copyrighted. Can you retract the song?