ahmet.ershn Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 261 13 Haziran 2021 #1 Bu resimdeki Spotify'ı güncelle seçeneğine basıyorum. Uygulamayı yeniden başlatıyor fakat güncelle yazısı hala orada kalıyor. Sanırım güncellenmiyor. Ne yapmalıyım? Dosya Ekleri 1623533786925.png 6,9 KB · Görüntüleme: 42
Bu resimdeki Spotify'ı güncelle seçeneğine basıyorum. Uygulamayı yeniden başlatıyor fakat güncelle yazısı hala orada kalıyor. Sanırım güncellenmiyor. Ne yapmalıyım?
eto_owo Zeptopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Haziran 2021 #2 Bana da daha önce böyle olmuştu. Ben Spotify'i silip yeniden yüklemiştim güncel bir şekilde sonra bir daha gözükmedi.
Bana da daha önce böyle olmuştu. Ben Spotify'i silip yeniden yüklemiştim güncel bir şekilde sonra bir daha gözükmedi.
ahmet.ershn Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 261 13 Haziran 2021 #3 eto_owo dedi: Bana da daha önce böyle olmuştu. Ben Spotify'i silip yeniden yüklemiştim güncel bir şekilde sonra bir daha gözükmedi. Genişletmek için tıkla... Bende denedim silip yüklemeyi fakat hala böyle
eto_owo dedi: Bana da daha önce böyle olmuştu. Ben Spotify'i silip yeniden yüklemiştim güncel bir şekilde sonra bir daha gözükmedi. Genişletmek için tıkla... Bende denedim silip yüklemeyi fakat hala böyle
eto_owo Zeptopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Haziran 2021 #4 ahmet.ershn dedi: Bende denedim silip yüklemeyi fakat hala böyle Genişletmek için tıkla... Cihazı yeniden başlatmayı deneyebilirsin.
ahmet.ershn dedi: Bende denedim silip yüklemeyi fakat hala böyle Genişletmek için tıkla... Cihazı yeniden başlatmayı deneyebilirsin.
ahmet.ershn Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 261 13 Haziran 2021 #5 eto_owo dedi: Cihazı yeniden başlatmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Zaten denememin üzerine 10dan fazla yeniden başlatmışımdır. Dün yapmıştım.
eto_owo dedi: Cihazı yeniden başlatmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Zaten denememin üzerine 10dan fazla yeniden başlatmışımdır. Dün yapmıştım.