Spotify'i Instagram hikayesinde sesli olarak paylaşma

Eskopya27

Centipat
Bu konuyu açmak doğru mu bilmiyorum umarım kurallara uygundur. Konu başlığında bahsettiğim gibi Spotify'i Instagram hikayesinde paylaşınca sessiz paylaşım yapıyor ve arkaya müzik eklemeye izin vermiyor. Buradaki müzik ekleme olayını nasıl halledebiliriz?

İnstagramınız güncel mi değilse güncellemeyi deneyebilirsiniz.

İnstagramınız güncel mi değilse güncellemeyi deneyebilirsiniz.
Soruyu anlamadınız galiba. Anlatmaya çalışacağım olay Spotify'den Instagram hikayesine paylaşım yapıyoruz ama sadece görsel ya da video olarak paylaşım yapıyoruz. Müzik sesi yok. Sadece müzik sesini eklemeyi nasıl yapacağız? Instagram'ın müzik ekle kısmı başka uygulamadan paylaşım yaptığınız için müzik ekleyemezsiniz diyor. Benim amacım paylaşım yaptıktan sonra sol üstte Spotify'den dinle yazısı olacak ve hikayede müzik çalacak.

Öncelikle şarkıyı paylaşıyorsunuz, sonra sağ alttaki 3 noktaya basıp videoyu kaydet diyosunuz, sonra kaydettiğiniz video üstüne müziği ekleyerek paylaşıyorsunuz.

Öncelikle şarkıyı paylaşıyorsunuz, sonra sağ alttaki 3 noktaya basıp videoyu kaydet diyosunuz, sonra kaydettiğiniz video üstüne müziği ekleyerek paylaşıyorsunuz.
Evet bunu yaptım zaten ama bunda sağ üstteki Spotify yazısı gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…