GuvenYilmaz Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #1 Bilgisayarımda yüklü olan Spotify'ı tekrar yükleme koşuluyla silip tekrar yükleyecektim. Ve denetim masasından Spotify'ı sildim. Ancak fotoğraftan da görüldüğü üzere Spotify'ı tekrar yüklemeye kalktığımda bu hatayı veriyor.
Bilgisayarımda yüklü olan Spotify'ı tekrar yükleme koşuluyla silip tekrar yükleyecektim. Ve denetim masasından Spotify'ı sildim. Ancak fotoğraftan da görüldüğü üzere Spotify'ı tekrar yüklemeye kalktığımda bu hatayı veriyor.
3 381258 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.733 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #2 Windows mağazasında olabilir, silmeyi deneyin oradan.
holywitcherofrivia Kilopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.235 Çözümler 26 20 Ocak 2021 #3 Bilgisayarı yeniden başlattınız mı?
yagamilayto31 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 753 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #4 Windows Tuşu -> Spotify yaz -> Sağ tık -> Kaldır Daha sonra tekrar kaldırmayı deneyin.
LerFly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #5 Revo ile kaldırınız.
GuvenYilmaz Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #6 holywitcherofrivia dedi: Bilgisayarı yeniden başlattınız mı? Genişletmek için tıkla... Başlattım sildikten hemen sonra. LerFly dedi: Revo ile kaldırınız. Genişletmek için tıkla... Revo'da gözükmüyor. yagamilayto31 dedi: Windows Tuşu -> Spotify yaz -> Sağ tık -> Kaldır. Daha sonra tekrar kaldırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Onu da denedim ancak hiçbir tepki vermiyor kaldıra tıklayınca.
holywitcherofrivia dedi: Bilgisayarı yeniden başlattınız mı? Genişletmek için tıkla... Başlattım sildikten hemen sonra. LerFly dedi: Revo ile kaldırınız. Genişletmek için tıkla... Revo'da gözükmüyor. yagamilayto31 dedi: Windows Tuşu -> Spotify yaz -> Sağ tık -> Kaldır. Daha sonra tekrar kaldırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Onu da denedim ancak hiçbir tepki vermiyor kaldıra tıklayınca.
V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 20 Ocak 2021 #7 GuvenYilmaz dedi: Revo'da gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Revo/Windows Apps kısmına da baktınız değil mi?
GuvenYilmaz dedi: Revo'da gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Revo/Windows Apps kısmına da baktınız değil mi?
GuvenYilmaz Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #8 VGAMonitorluAdam dedi: Revo/Windows Apps kısmına da baktınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, oraya da baktım.
VGAMonitorluAdam dedi: Revo/Windows Apps kısmına da baktınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, oraya da baktım.
LerFly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #9 GuvenYilmaz dedi: Başlattım sildikten hemen sonra. Revo'da gözükmüyor. Onu da denedim ancak hiçbir tepki vermiyor kaldıra tıklayınca. Genişletmek için tıkla... Tek çözüm var microsoft store sıfırlamak.
GuvenYilmaz dedi: Başlattım sildikten hemen sonra. Revo'da gözükmüyor. Onu da denedim ancak hiçbir tepki vermiyor kaldıra tıklayınca. Genişletmek için tıkla... Tek çözüm var microsoft store sıfırlamak.
Shel_by Kilopat Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 422 20 Ocak 2021 #10 Programın kurulacağı dizine bakın oralarda dosya falan kalmış mı diye.