SuiCast Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 2.753 Makaleler 1 Çözümler 4 1 Nisan 2021 #11 "PHANTOM" dedi: Spotify sana 1 Nisan şakası yapmış olabilir Genişletmek için tıkla... 2 aydır duruyor ana sayfada. mirsady dedi: Bende de Taner Tolga Tarlacı çıkıyor . Genişletmek için tıkla... Onu çekemedim oda az aşağıda. cheraas dedi: "Dinleyiciler arasında popüler" diyor. Galiba ülkede herkes bir anda Abbas Savage dinlemeye başlamış. O yüzden öneriyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Şaşırmadım pek. 381145 dedi: Takip ettiğiniz kişiler takip ediyordur, ayrıca dinlediğiniz müzik türüne göre de öneriliyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım yok. (Spotify kullanan) @Callisto1232 Okuma olmadığı için tüm konuyu başlık da özedledim.
"PHANTOM" dedi: Spotify sana 1 Nisan şakası yapmış olabilir Genişletmek için tıkla... 2 aydır duruyor ana sayfada. mirsady dedi: Bende de Taner Tolga Tarlacı çıkıyor . Genişletmek için tıkla... Onu çekemedim oda az aşağıda. cheraas dedi: "Dinleyiciler arasında popüler" diyor. Galiba ülkede herkes bir anda Abbas Savage dinlemeye başlamış. O yüzden öneriyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Şaşırmadım pek. 381145 dedi: Takip ettiğiniz kişiler takip ediyordur, ayrıca dinlediğiniz müzik türüne göre de öneriliyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım yok. (Spotify kullanan) @Callisto1232 Okuma olmadığı için tüm konuyu başlık da özedledim.
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 13 Nisan 2021 #12 Hem kendi dinliyor, hem Spotify'e laf atıyor! Sürprizbozan: (!) @İrtifa yakın bir arkadaşım, öylesine yazdım.
Hem kendi dinliyor, hem Spotify'e laf atıyor! Sürprizbozan: (!) @İrtifa yakın bir arkadaşım, öylesine yazdım.