bayram.celik1 Picopat Katılım 26 Şubat 2025 Mesajlar 784 Çözümler 3 2 Kasım 2025 #1 Şu arayüzü beğenen var mı? Bana çok kötü geliyor. Ayrıca Spotify yerine Apple Music mi kullansam? Ama Apple müziğin arayüzü daha kötü geliyor. YT Music kullanmak da istemiyorum hiç ne önerirsiniz?
Şu arayüzü beğenen var mı? Bana çok kötü geliyor. Ayrıca Spotify yerine Apple Music mi kullansam? Ama Apple müziğin arayüzü daha kötü geliyor. YT Music kullanmak da istemiyorum hiç ne önerirsiniz?
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 2.229 Makaleler 1 Çözümler 12 2 Kasım 2025 #2 bayram.celik1 dedi: Eki Görüntüle 2597267 Şu arayüzü beğenen var mı? Bana çok kötü geliyor. Ayrıca Spotify yerine Apple Music mi kullansam? Ama Apple müziğin arayüzü daha kötü geliyor. YT Music kullanmak da istemiyorum hiç ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... YT Music neden kullanmak istemiyorsunuz hocam?
bayram.celik1 dedi: Eki Görüntüle 2597267 Şu arayüzü beğenen var mı? Bana çok kötü geliyor. Ayrıca Spotify yerine Apple Music mi kullansam? Ama Apple müziğin arayüzü daha kötü geliyor. YT Music kullanmak da istemiyorum hiç ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... YT Music neden kullanmak istemiyorsunuz hocam?