Spotlight arka planları değişmiyor

ahmtfy

Picopat
Daha fazla  
Windows 11 spotlight masaüstü arka plan resimlerim değişmiyor ChatGPT ne verdiyse yaptım contentdelivery uygulamasını PowerShell ile kaldırıp geri de yükleyemiyorum hata veriyor. Windows 11 Pro 24H2.

Hocam yerinde yükseltme yapmanız lazım windowsa onu yaparsanız büyük ihtimal sorununuz çözülür size video bırakıcam onda adım adım yaparsınız
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam windowsuma ellemek istemiyorum hem bilgisayar yeni hem 700 GB kadarı dolu bilgisayarın ayrıca lisansım tek kullanımlık onun için salacağım artık ayrıca SFC ve DISM komutlarını da kullandım bunlarla düzelmesi gerekmez miydi sistem diskini yenilemiyor mu DISM komutu ile yani artık akışına bırakacağım çünkü çok saçma bir hata aldığımdan beri 2 kez değişti bir daha değişmedi.

Ayrıca kilit ekranımdaki sorunsuz ama masaüstü olan sıkıntılı sadece.

Hocam sizin kilit ekranı sorunsuz ise zaten SFC VE DISM çözmez onu çünküdosya bozuk değil ayar takılması var şunu da deneyebilirsiniz:
Spotlight i kapatın:Ayarlar-->kişiselleştirme-->arka plan-->windows spot yerine resimi seçin
Windows+R yapın şunu yazın:
%localappdata%\Packages
açılan yerde Microsoft.Windows.ContentDeliveryManager_cw5n1h2txyewy bulun
LocalState girin
şunları silin:Assets settings(bunlar spotlight verileri ve ayar profillerini siler haberiniz olsun)
Yine ayarlardan kişiselleştirme arka plan yapıp windows spotu seçin
sorununuz çözülür yüksek ihtimalle
EĞER OLMASSA BUDA
Yönetici olarak Powershell i açın ve bunu girin:
Get-AppxPackage -allusers ContentDeliveryManager | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}

(buda spotlight i fullden reset atar)
EĞER BUDA OLMMASSA İLK DEDİĞİMİ YAPMAK İSTERSENİZ YAPARSINIZ VE BU DEDİĞİMİ DE YAPMAK SİZE KALIR

Hocam ilk seçeneki assets ve settings temizlemeyi belki de 3 kez yaptım bir şey değiştirmedi diğer contentdeliverymanager resetleme de ise Windows hata veriyor kaldırmayı kabul etmiyor. 2. seçeneğin çalışacağına inanıyorum ama inatla çalışmıyor hata veriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı