wolfeystayn Femtopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #11 Kayra Temel dedi: Cidden saçma bir soru. Satın alarak? Genişletmek için tıkla... ? Tek sorun korsan kullanıyor olmamsa neyse de 100tl vermek pek içime sinmiyor
Kayra Temel dedi: Cidden saçma bir soru. Satın alarak? Genişletmek için tıkla... ? Tek sorun korsan kullanıyor olmamsa neyse de 100tl vermek pek içime sinmiyor
Neo Turk1y3 Decapat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 316 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #12 wolfeystayn dedi: Çünkü Key'im yok. Ücretsiz şekilde orijinal olarak etkinleştirmek için yapılabilecek bir şey bilmiyorum. 0.5'lik zamanlanmış tarama olduğunu sanmıyorum. Ben de öyle bir şey seçmedim. Nasıl orjinaline sahip olabilirim mesela. Genişletmek için tıkla... Google'da arama yap OEM Key olarak geçer 40 TL gibi bir fiyat olur muhtemelen. N11 benzeri sitelerde vardır.
wolfeystayn dedi: Çünkü Key'im yok. Ücretsiz şekilde orijinal olarak etkinleştirmek için yapılabilecek bir şey bilmiyorum. 0.5'lik zamanlanmış tarama olduğunu sanmıyorum. Ben de öyle bir şey seçmedim. Nasıl orjinaline sahip olabilirim mesela. Genişletmek için tıkla... Google'da arama yap OEM Key olarak geçer 40 TL gibi bir fiyat olur muhtemelen. N11 benzeri sitelerde vardır.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.375 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Şubat 2021 #13 wolfeystayn dedi: Defender'i kapatmama rağmen hala sppsvc.exe aktif şekilde çalışıyor :/ Genişletmek için tıkla... Uygulama ve Tarayıcı denetimi özellikleri "Windows Yazılım Koruması Platformu" hizmetine bağlı özellikler olması lazım.
wolfeystayn dedi: Defender'i kapatmama rağmen hala sppsvc.exe aktif şekilde çalışıyor :/ Genişletmek için tıkla... Uygulama ve Tarayıcı denetimi özellikleri "Windows Yazılım Koruması Platformu" hizmetine bağlı özellikler olması lazım.