SSDarıyorum Picopat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Kasım 2024 #1 Elimde şeffaf bir plastik parça var, kırmızı sprey boya ile uzaktan azar azar sıksam şeffaflığı gitmeden boyanır mı, bilgisi olan var mı?
Elimde şeffaf bir plastik parça var, kırmızı sprey boya ile uzaktan azar azar sıksam şeffaflığı gitmeden boyanır mı, bilgisi olan var mı?
J jetboy_hrn1990 Hectopat Katılım 13 Ekim 2021 Mesajlar 1.120 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #2 Normal boya ile şeffaflığı yok olur. Özel sprey boyalar var. Şeffaf kırmızı gibi. Rastgele buldum. Önceden MOTIP'in şeffaf boyasını kullanmıştım. Motip Stop Boyası Transparan Kırmızı 400 ML - Motip - Sprey Boyalar Motip Stop Boyası Transparan Kırmızı Siyah ve Kırmızı olmak üzere 2 renk seçeneği mevcuttur. Boya kapak rengi ile aynıdır. Motip Tra www.omayotomotiv.com.tr
Normal boya ile şeffaflığı yok olur. Özel sprey boyalar var. Şeffaf kırmızı gibi. Rastgele buldum. Önceden MOTIP'in şeffaf boyasını kullanmıştım. Motip Stop Boyası Transparan Kırmızı 400 ML - Motip - Sprey Boyalar Motip Stop Boyası Transparan Kırmızı Siyah ve Kırmızı olmak üzere 2 renk seçeneği mevcuttur. Boya kapak rengi ile aynıdır. Motip Tra www.omayotomotiv.com.tr
SSDarıyorum Picopat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Kasım 2024 #3 jetboy_hrn1990 dedi: Normal boya ile şeffaflığı yok olur. Özel sprey boyalar var. Şeffaf kırmızı gibi. Rastgele buldum. Önceden MOTIP'in şeffaf boyasını kullanmıştım. Motip Stop Boyası Transparan Kırmızı 400 ML - Motip - Sprey Boyalar Motip Stop Boyası Transparan Kırmızı Siyah ve Kırmızı olmak üzere 2 renk seçeneği mevcuttur. Boya kapak rengi ile aynıdır. Motip Tra www.omayotomotiv.com.tr Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, best elite transparan sprey boya kırmızı alıp hallettim, sonuç fena değil.
jetboy_hrn1990 dedi: Normal boya ile şeffaflığı yok olur. Özel sprey boyalar var. Şeffaf kırmızı gibi. Rastgele buldum. Önceden MOTIP'in şeffaf boyasını kullanmıştım. Motip Stop Boyası Transparan Kırmızı 400 ML - Motip - Sprey Boyalar Motip Stop Boyası Transparan Kırmızı Siyah ve Kırmızı olmak üzere 2 renk seçeneği mevcuttur. Boya kapak rengi ile aynıdır. Motip Tra www.omayotomotiv.com.tr Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, best elite transparan sprey boya kırmızı alıp hallettim, sonuç fena değil.