Sprey deodorant nerelere sıkılabilir?

BMKJURB

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD
Meslek
Elektrik - Elektronik teknikeri
Arkadaşlar ben aynı ürünün jel versiyonunu kullanıyorum fakat spreyini de kullanmak istiyorum, kıyafetime sıkabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben aynı ürünün jel versiyonunu kullanıyorum fakat spreyini de kullanmak istiyorum, kıyafetime sıkabilir miyim?
Ben kıyafetlere sıkıyorum şuana kadar herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Ama beyazlarda leke bırakabilir.

1745515464023.png

Vücudunun en terleyen yerlerine ikişer kısa fıslatmalar ile uygula. Futboldan çıkınca genelde ikişer fıslama koltuk altı ve sırtıma uzaktan gelişigüzel sıkıyorum ter koku falan kalmıyor.

Deodorantı nolur parfüm gibi kullanmayın. Duştan çıktıktan sonra koltuk altına yeterli miktarda uygulandığı zaman bile yaklaşık 2-3 gün ter kokusunu olmuyor zaten. Güzel kokmak istiyorsanız parfüm kullanın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı