Spring Boot OAUTH2 JWT Access ve Refresh token üretmek

kendinekodcu

Femtopat
Eposta ve parola bilgileri kullanarak kullanıcılar için OAUTH2 JWT Access ve Refresh token üretmem gerekiyor, nasıl başlayacağımı bilemedim. Bu videodan ilerlesem olabilir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eposta ve parola bilgileri kullanarak kullanıcılar için OAUTH2 JWT Access ve Refresh token üretmem gerekiyor, nasıl başlayacağımı bilemedim. Bu videodan ilerlesem olabilir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Buradaki videoyu sonuna kadar sabırla izle. Her şeyi adım adım yap. Bende hazır yapılmış projesi var istersen atabilirim. Video link:

Buradaki videoyu sonuna kadar sabırla izle. Her şeyi adım adım yap. Bende hazır yapılmış projesi var istersen atabilirim. Video link:

link de atarsanız projenin iyi olur hocam

hocam ben bunu 1 haftadır beceremedim bi el atsan soru | New Text Document
Ben hoca değilim. Access ve refresh tokenlerinin ne olduğunu bilmiyorum. Ben sadece Json Web Token oluşturmayı biliyorum. Üretilen refresh token kullanarak yeni access ve refresh tokenler nasıl üretilir onu bilmiyorum. Üretilen tokenlerin geçerlilik sürelerinin nasıl ayarlandığını da bilmiyorum. Kullanıcı bilgilerinin MySQL'de tutulması için bu video izle fikir verecektir. Ben sadece bu videodaki JWT oluşturmayı biliyorum hepsi bu kadar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı