kendinekodcu
Femtopat
Eposta ve parola bilgileri kullanarak kullanıcılar için OAUTH2 JWT Access ve Refresh token üretmem gerekiyor, nasıl başlayacağımı bilemedim. Bu videodan ilerlesem olabilir mi?
Eposta ve parola bilgileri kullanarak kullanıcılar için OAUTH2 JWT Access ve Refresh token üretmem gerekiyor, nasıl başlayacağımı bilemedim. Bu videodan ilerlesem olabilir mi?
Buradaki videoyu sonuna kadar sabırla izle. Her şeyi adım adım yap. Bende hazır yapılmış projesi var istersen atabilirim. Video link:
Proje linki: huso51/spring-security-jwt
Ben hoca değilim. Access ve refresh tokenlerinin ne olduğunu bilmiyorum. Ben sadece Json Web Token oluşturmayı biliyorum. Üretilen refresh token kullanarak yeni access ve refresh tokenler nasıl üretilir onu bilmiyorum. Üretilen tokenlerin geçerlilik sürelerinin nasıl ayarlandığını da bilmiyorum. Kullanıcı bilgilerinin MySQL'de tutulması için bu video izle fikir verecektir. Ben sadece bu videodaki JWT oluşturmayı biliyorum hepsi bu kadar.hocam ben bunu 1 haftadır beceremedim bi el atsan soru | New Text Document
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.