Çözüldü SPSS 22 üzeri sürümleri ücretsiz kullanmanın bir yolu var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
8
Yer
İstanbul
SPSS'in deneme sürüm sürem sona erdi. Geçici bir çözüm olarak yeni bir hesap açıp tekrar deneme sürümünü kullanmayı düşünüyorum fakat bu yöntem sürdürülebilir değil.

IBM, üniversite öğrencilerine ücretsiz SPSS lisansı sağlıyor mu?
Eğer sağlıyorsa lisans aktivasyon süreci hakkında bilgi verebilir misiniz?

Ayrıca, SPSS 22 ve üzeri sürümlere (özellikle kanonik korelasyon analizi için) ücretsiz ve yasal yollardan erişmenin bir alternatifi var mı?

Yapay zekaya sordum fakat pek yardımcı olamadı, insan fikrine ihtiyacım var.

Konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımını rica ediyorum. Teşekkürler 🙏

SPSS'in deneme sürüm sürem sona erdi. Geçici bir çözüm olarak yeni bir hesap açıp tekrar deneme sürümünü kullanmayı düşünüyorum fakat bu yöntem sürdürülebilir değil.

IBM, üniversite öğrencilerine ücretsiz SPSS lisansı sağlıyor mu?
Eğer sağlıyorsa lisans aktivasyon süreci hakkında bilgi verebilir misiniz?

Ayrıca, SPSS 22 ve üzeri sürümlere (özellikle kanonik korelasyon analizi için) ücretsiz ve yasal yollardan erişmenin bir alternatifi var mı?

Yapay zekaya sordum fakat pek yardımcı olamadı, insan fikrine ihtiyacım var.

Konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımını rica ediyorum. Teşekkürler 🙏
Hocam merhaba.

Aradığınız program SPSS Modeler midir? Eğer buysa emin olmamakla birlikte çözebilirim diye düşünüyorum.

Hocam merhaba.

Aradığınız program SPSS Modeler midir? Eğer buysa emin olmamakla birlikte çözebilirim diye düşünüyorum.

SPSS Modeler ne bilmiyorum hocam. Sosyal bilimcilerin kullandığı SPSS lazım.

SPSS Modeler ne bilmiyorum hocam. Sosyal bilimcilerin kullandığı SPSS lazım.
Data Science kısmında kullanılan ürün sanırım bu hocam.
IBM SkillsBuild üzerinde bu programa indirme izni veriliyor.

Social Sciences için olana dair bilgim yok maalesef. Aklıma gelen tek ürün buydu, o da sanırım işinizi görmüyor.

IBM SPSS benim istediğim hocam. Tekrar hesap oluşturup deneme sürümünü aktif ettim lakin bu sürümde de kanonik korelasyon analizi sekmesi çalışmıyor şansıma. Python ile devam biz, teşekkürler yardımlarınız için.

IBM SPSS benim istediğim hocam. Tekrar hesap oluşturup deneme sürümünü aktif ettim lakin bu sürümde de kanonik korelasyon analizi sekmesi çalışmıyor şansıma. Python ile devam biz, teşekkürler yardımlarınız için.
Rica ederim hocam ne demek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı