T talha07 Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #1 SPSS programını kullanmam gerekiyor. İndirdim fakat kullanmasını bilmiyorum, biraz kurcaladım ama anlayamadım. ChatGPT falan çok yardımcı olmadı. Yardımcı olabilecek bir baba Yiğit var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2025
SPSS programını kullanmam gerekiyor. İndirdim fakat kullanmasını bilmiyorum, biraz kurcaladım ama anlayamadım. ChatGPT falan çok yardımcı olmadı. Yardımcı olabilecek bir baba Yiğit var mı?
Turcais Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 120 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Siber Güvenlik Uzmanı | Jr. Penetration Tester 11 Haziran 2025 #2 Ünide veri bilimi dersimiz vardı, Jasp kullanıyorduk. Hatırladığım kadarıyla yardımcı olurum eğer jasp kullanacaksanız.
Ünide veri bilimi dersimiz vardı, Jasp kullanıyorduk. Hatırladığım kadarıyla yardımcı olurum eğer jasp kullanacaksanız.
T talha07 Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #3 Jasp işime yarar mı bilmiyorum. T testi falan yapmam gerekiyor antrenörlük eğitimi okuyorum 2 takımın verilerini karşılaştıracağım.
Jasp işime yarar mı bilmiyorum. T testi falan yapmam gerekiyor antrenörlük eğitimi okuyorum 2 takımın verilerini karşılaştıracağım.
Turcais Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 120 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Siber Güvenlik Uzmanı | Jr. Penetration Tester 11 Haziran 2025 #4 talha07 dedi: Jasp işime yarar mı bilmiyorum. T testi falan yapmam gerekiyor antrenörlük eğitimi okuyorum 2 takımın verilerini karşılaştıracağım. Genişletmek için tıkla... Tabiiki de T test yapabiliyorsunuz. SPSS ücretli olduğu için Jasp kullanmıştık biz. Aynı işlemleri yapabilirsiniz, arayüzde farklılıklar var sadece. https://jasp-stats.org/2018/04/18/how-to-conduct-a-classical-independent-sample-t-test-in-jasp-and-interpret-the-results/
talha07 dedi: Jasp işime yarar mı bilmiyorum. T testi falan yapmam gerekiyor antrenörlük eğitimi okuyorum 2 takımın verilerini karşılaştıracağım. Genişletmek için tıkla... Tabiiki de T test yapabiliyorsunuz. SPSS ücretli olduğu için Jasp kullanmıştık biz. Aynı işlemleri yapabilirsiniz, arayüzde farklılıklar var sadece. https://jasp-stats.org/2018/04/18/how-to-conduct-a-classical-independent-sample-t-test-in-jasp-and-interpret-the-results/
T talha07 Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #5 İşimi görecekse neden olmasın yardımcı olursan çok sevinirim.
Turcais Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 120 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Siber Güvenlik Uzmanı | Jr. Penetration Tester 11 Haziran 2025 #6 Pekala, önce veri seti ile başlayalım, hazırda veri setiniz var mı? Varsa ona göre ilerleyelim.
T talha07 Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #7 2 takımın sayı yüzdeleri ve maç başına asist sayılarını not aldım.