A Arda Tanın Centipat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:45 #21 PPrens dedi: Benim danışmanım vermişti. Siz de kendinizinkine sorun onların elinde oluyor. Lisanslı mı değil mi bilmiyorum ama kullanışlıydı. Genişletmek için tıkla... Merhaba bana da SPSS lazım oldu ancak çok pahalı, danışmanım vermişti derken hoca kendi SPSS hesabını mı veriyor anlamadım tam. öğrencitechnopys dedi: Fullprogram da gördüm şimdi. Deneyeceğim bakalım umarım olur. Sağ ol hocam yine de. Genişletmek için tıkla... Oldu mu hocam.
PPrens dedi: Benim danışmanım vermişti. Siz de kendinizinkine sorun onların elinde oluyor. Lisanslı mı değil mi bilmiyorum ama kullanışlıydı. Genişletmek için tıkla... Merhaba bana da SPSS lazım oldu ancak çok pahalı, danışmanım vermişti derken hoca kendi SPSS hesabını mı veriyor anlamadım tam. öğrencitechnopys dedi: Fullprogram da gördüm şimdi. Deneyeceğim bakalım umarım olur. Sağ ol hocam yine de. Genişletmek için tıkla... Oldu mu hocam.
PPrens Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 1.699 Makaleler 1 Çözümler 2 Dün 21:22 #22 Arda Tanın dedi: Merhaba bana da SPSS lazım oldu ancak çok pahalı, danışmanım vermişti derken hoca kendi SPSS hesabını mı veriyor anlamadım tam. Genişletmek için tıkla... Belleğe attı verdi.
Arda Tanın dedi: Merhaba bana da SPSS lazım oldu ancak çok pahalı, danışmanım vermişti derken hoca kendi SPSS hesabını mı veriyor anlamadım tam. Genişletmek için tıkla... Belleğe attı verdi.
A Arda Tanın Centipat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:42 #23 PPrens dedi: Belleğe attı verdi. Genişletmek için tıkla... Bugün istastistik hocama dedim pahalı olduğunu hoca da crackli bulabilirsen indir demişti, bizim okulun bilgisayarlarda da SPSS var acaba hocaya desem belleğe atsam oradan olur mu sence. Söylesem mantıklı mı?
PPrens dedi: Belleğe attı verdi. Genişletmek için tıkla... Bugün istastistik hocama dedim pahalı olduğunu hoca da crackli bulabilirsen indir demişti, bizim okulun bilgisayarlarda da SPSS var acaba hocaya desem belleğe atsam oradan olur mu sence. Söylesem mantıklı mı?