7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 12 Ekim 2023 #1 Catalog - Spyware Watchdog Sitede tarayıcıların spyware olup olmadığını belirtiyor. Bunlar doğru mudur?
Catalog - Spyware Watchdog Sitede tarayıcıların spyware olup olmadığını belirtiyor. Bunlar doğru mudur?
U unplugged Kilopat Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 955 Çözümler 6 12 Ekim 2023 #2 Doğru fakat garip bir site. Otomatik güncellemelerin güvenli olmadığını savunuyor.
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 13 Ekim 2023 #3 unplugged dedi: Doğru fakat garip bir site. Otomatik güncellemelerin güvenli olmadığını savunuyor. Genişletmek için tıkla... Ben Brave kullanıyorum, site verilerine göre şu siteler arasında casusluk yapıyormuş rewards.brave.com api.rewards.brave.com grant.rewards.brave.com variations.brave.com laptop-updates.brave.com static1.brave.com brave-core-ext.s3.brave.com Onun dışında bir şey yapmımıyormuş. Ben de hosts dosyasına ekledim bu siteleri. Tabi bana casus siteleri gibi gelmedi ama.
unplugged dedi: Doğru fakat garip bir site. Otomatik güncellemelerin güvenli olmadığını savunuyor. Genişletmek için tıkla... Ben Brave kullanıyorum, site verilerine göre şu siteler arasında casusluk yapıyormuş rewards.brave.com api.rewards.brave.com grant.rewards.brave.com variations.brave.com laptop-updates.brave.com static1.brave.com brave-core-ext.s3.brave.com Onun dışında bir şey yapmımıyormuş. Ben de hosts dosyasına ekledim bu siteleri. Tabi bana casus siteleri gibi gelmedi ama.