S Sametshd Centipat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #1 İlk defa SQL bağlantisi yapiyorum VDS serverdan SQL server açtım tcp IP ve firewall ayarlarini yaptim. SQL Manager da kullanici oluşturdum ayar falan varsa onu unutmuş olabilirim. Yardimci olabilecek var mı?
İlk defa SQL bağlantisi yapiyorum VDS serverdan SQL server açtım tcp IP ve firewall ayarlarini yaptim. SQL Manager da kullanici oluşturdum ayar falan varsa onu unutmuş olabilirim. Yardimci olabilecek var mı?
jxi Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 107 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #2 Kodunuzdaki giriş bilgileri doğru mu diye kontrol ettiniz mi?
S Sametshd Centipat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #3 jxi dedi: Kodunuzdaki giriş bilgileri doğru mu diye kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl kontrol edebilirim yardımcı olabilir misiniz?
jxi dedi: Kodunuzdaki giriş bilgileri doğru mu diye kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl kontrol edebilirim yardımcı olabilir misiniz?
jxi Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 107 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #4 Sametshd dedi: Nasıl kontrol edebilirim yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sqlconnect'teki Query'deki bilgiler, doğru mu yanlışmı kontrol edin. Yani baştan emin olarak girsenizde olur.
Sametshd dedi: Nasıl kontrol edebilirim yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sqlconnect'teki Query'deki bilgiler, doğru mu yanlışmı kontrol edin. Yani baştan emin olarak girsenizde olur.
S Sametshd Centipat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #5 User ve Password bilgilerini nereden öğrenebilirim onu anlamadım büyük ihtimalle hata ondan dolayı.
jxi Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 107 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #6 Sametshd dedi: User ve password bilgilerini nereden öğrenebilirim onu anlamadım büyük ihtimalle hata ondan dolayı. Genişletmek için tıkla... SQL sunucusundan kullanıcı açmanız gerek, SQL sunucunuzu hangi program ile açtınız ve hangi program ile yönetiyorsunuz?
Sametshd dedi: User ve password bilgilerini nereden öğrenebilirim onu anlamadım büyük ihtimalle hata ondan dolayı. Genişletmek için tıkla... SQL sunucusundan kullanıcı açmanız gerek, SQL sunucunuzu hangi program ile açtınız ve hangi program ile yönetiyorsunuz?