PeaTK Hectopat Katılım 17 Ekim 2018 Mesajlar 72 16 Mart 2021 #1 Herkese selamlar, ben SQL' de çoğu komutları kullanırken hata alıyorum. Örneğin tabloya sütun eklerken sütuna öznitelik tanımlarken SQL:Panoya kopyala ALTER TABLE TABLOCUK ADD TCKN INT(11) int kısmında parantez kullandığım için hata veriyor. ya da tablo ismi değiştirirken rename için "Incorrect syntax near 'RENAME'." hatası veriyor. SQL:Panoya kopyala ALTER TABLE TABLOCUK RENAME TO tablo; SQL Server' ı kurarkende 2019'da hata verdi 2017 indirdim ondan olabilir mi?
Herkese selamlar, ben SQL' de çoğu komutları kullanırken hata alıyorum. Örneğin tabloya sütun eklerken sütuna öznitelik tanımlarken SQL:Panoya kopyala ALTER TABLE TABLOCUK ADD TCKN INT(11) int kısmında parantez kullandığım için hata veriyor. ya da tablo ismi değiştirirken rename için "Incorrect syntax near 'RENAME'." hatası veriyor. SQL:Panoya kopyala ALTER TABLE TABLOCUK RENAME TO tablo; SQL Server' ı kurarkende 2019'da hata verdi 2017 indirdim ondan olabilir mi?