SQL injection

brod12

Kilopat
Arkadaşlar bu videodaki sql olayını uygulayabilecek var mı? Ben bir türlü yapamadım yarıda hata veriyor yardımcı olabilir misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ya da:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Video izleyerek olmaz bu iş, bizzat profesyonel şekilde bilmen gerekiyor. Ayrıca bilgileri faydalı şeylere kullansan daha iyi olur.

Maksadın sql acıkla web site hacking işi mi yoksa sadece sql acık bulmak mı ? Eger sql acık bulmak istiyorsan sadece dorklar var sql acık bulmaya yarayan google o dorkları aratıp bulabilirsin eger havji adlı programı ögrenmek istersen onu anlatabilirim ama diyorsan ki sql acık bulup web site hacking islemi yapıcam o zaman windows sqlmap adlı youtubdan konuları arastırmanı tavsiye ediyorum. İyi günler, kolay gelsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aklınızı iyilik için kullanın böyle saçma şeylerle uğraşmayın

Taramayı sitende mi yapacaksın eğer hack işleri ile uğraşacaksan yanlış gelmişsin burası bilgi forumu he dersin açık varmı id? =2 gibi url lerin sonuna tek tırnak yok syntax error verirse açık vardır.

Bu açıklar hala var. Fakat artık olaylar değişti. Boşuna yorma kendini programlama felan öğrenmeyi dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…