4 448206 Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 529 Makaleler 3 Çözümler 1 8 Mayıs 2021 #1 Merhaba, SS'lerde gördüğünüz üzere Table oluşturuyorum ancak hiçbir şekilde dosyalarda gözükmüyor. Nasıl gözükmesini sağlarım? Teşekkürler. 448206 dedi: Merhaba, SS'lerde gördüğünüz üzere Table oluşturuyorum ancak hiçbir şekilde dosyalarda gözükmüyor. Nasıl gözükmesini sağlarım? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sorunum çok saçma bir şekilde çözüldü. SQL Öğretici aşırı fazla video izledim ancak çözemedim, sonra bir adam çıkıp yenile basın gelir dedi, gerçekten öyleymiş . Konuya aynı sebepten bakan kardeşlerim "Refresh" basın sorun çözülüyor. Dosya Ekleri Screenshot_101.png 3,7 KB · Görüntüleme: 75 Screenshot_102.png 1,9 KB · Görüntüleme: 70
Merhaba, SS'lerde gördüğünüz üzere Table oluşturuyorum ancak hiçbir şekilde dosyalarda gözükmüyor. Nasıl gözükmesini sağlarım? Teşekkürler. 448206 dedi: Merhaba, SS'lerde gördüğünüz üzere Table oluşturuyorum ancak hiçbir şekilde dosyalarda gözükmüyor. Nasıl gözükmesini sağlarım? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sorunum çok saçma bir şekilde çözüldü. SQL Öğretici aşırı fazla video izledim ancak çözemedim, sonra bir adam çıkıp yenile basın gelir dedi, gerçekten öyleymiş . Konuya aynı sebepten bakan kardeşlerim "Refresh" basın sorun çözülüyor.