sdff Yoctopat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Haziran 2023 #1 Sıfırdan SQL öğrenmeye çalışıyorum. BT akademi eğitimlerini izliyorum. Bana Virtual machine kurdurdu. PC çok ağırlaştı ve çok uzun sürede kurabildim. Bazı yerlerde buna hiç gerek olmadığı yazılmış. Hangisi doğru? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2023
Sıfırdan SQL öğrenmeye çalışıyorum. BT akademi eğitimlerini izliyorum. Bana Virtual machine kurdurdu. PC çok ağırlaştı ve çok uzun sürede kurabildim. Bazı yerlerde buna hiç gerek olmadığı yazılmış. Hangisi doğru?
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 5 Haziran 2023 #2 Muhtemelen sunucu olarak kullandiracak sanal makineyi. Gerek yok. DB Browser ile basit islemleri yapabilirsiniz.
Muhtemelen sunucu olarak kullandiracak sanal makineyi. Gerek yok. DB Browser ile basit islemleri yapabilirsiniz.
sdff Yoctopat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Haziran 2023 #3 Lord Raiden dedi: Muhtemelen sunucu olarak kullandiracak sanal makineyi. Gerek yok. DB Browser ile basit islemleri yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Baya uğraşıp kurdum gerek olduğunu düşünüp ben de. Neyse artık. Teşekkürler
Lord Raiden dedi: Muhtemelen sunucu olarak kullandiracak sanal makineyi. Gerek yok. DB Browser ile basit islemleri yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Baya uğraşıp kurdum gerek olduğunu düşünüp ben de. Neyse artık. Teşekkürler