Ş Şerif Selen Kilopat Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 501 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2017 #1 Arkadaşlar, sanaldan SQL server kurduk onu başka bir bilgisayarla birleştirme yapacağız da, nasıl olacak? IP falan girilecek, var mı bilen arkadaş? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2017
Arkadaşlar, sanaldan SQL server kurduk onu başka bir bilgisayarla birleştirme yapacağız da, nasıl olacak? IP falan girilecek, var mı bilen arkadaş?
alpmirza Megapat Katılım 2 Nisan 2017 Mesajlar 193 16 Aralık 2017 #2 Birleştirme dediğiniz nedir biraz açar mısınız anlayamadım?
Ş Şerif Selen Kilopat Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 501 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2017 #3 alpmirza dedi: Birleştirme dediğiniz nedir biraz açar mısınız anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Wmware program var ondan sanal server kuracagız o sanal servere ağ paylaşım merkezinden DNS IP falan değiştiriyoruz ya oradan IP'leri bağlanacak ama nasıl olacak? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2018
alpmirza dedi: Birleştirme dediğiniz nedir biraz açar mısınız anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Wmware program var ondan sanal server kuracagız o sanal servere ağ paylaşım merkezinden DNS IP falan değiştiriyoruz ya oradan IP'leri bağlanacak ama nasıl olacak?
N Nightmaree0 Hectopat Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 932 Çözümler 6 4 Nisan 2018 #4 VDS kullanılabilir.