Enes Ertürk Hectopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 75 22 Mayıs 2023 #1 Merhaba arkadaşlar SQLite kullanmaya yeni başladım C#'ta geliştirdiğim projemde databasedeki dosyayı güncellerken sürekli olarak database is locket hatası alıyorum. Nedeni nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2023
Merhaba arkadaşlar SQLite kullanmaya yeni başladım C#'ta geliştirdiğim projemde databasedeki dosyayı güncellerken sürekli olarak database is locket hatası alıyorum. Nedeni nedir?
C count Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 678 Çözümler 7 23 Mayıs 2023 #2 Database e erişen başka bir uygulama mevcut mu?
Enes Ertürk Hectopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 75 23 Mayıs 2023 #3 count dedi: Database e erişen başka bir uygulama mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Yok hocam dünden beri deli etti datayı sildim sürekli veri tabanı oluşturup denedim ama yineolmadı.
count dedi: Database e erişen başka bir uygulama mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Yok hocam dünden beri deli etti datayı sildim sürekli veri tabanı oluşturup denedim ama yineolmadı.