Çözüldü SQLite zaman damgası dönüştürme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

OmenUs

Femtopat
Daha fazla  

Arkadaşlar DB Browser for SQLite diye br program var. Benim tarayıcılarda kişisel veriler hakkında bir projem var, attığım görselde last_visit_date diye gösterilen kolonda kullanıcının en son siteye giriş tarihi yazılı. Bu DB Browser for SQLite programında SQL komutları çalıştıralabiliyor. Bu zaman damgalarını nasıl okunabilir yani "10.02.2022" şeklinde gösterebilirim.
Not: Bu zaman damgalarını dcode diye bir araç var tek tek çevirelebiliyorum ama elimde çok fazla veri var bunları hızlı bir şekilde çevirmem lazım.
Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sanırım satırda benim göremediğim bir sıfır daha var. Bölene bir sıfır daha ekler misin?

Kod:
Select DateTime((last_visit_time / 1e7), 'unixepoch', 'localtime') From urls
İşte.
SQL:
Select strftime('%d-%m-%Y', (/* Name of column */ / 1000), 'unixepoch') FROM /* Name of table */

İşte.
SQL:
Select strftime('%d-%m-%Y', (/* Name of column */ / 1000), 'unixepoch') FROM /* Name of table */
Kod çalışıyor ama tam istediğim gibi değil. Altta çıktısını bıraktım. SQL bilgim sıfır olduğu için bir şey yapamıyorum ama yardım için sağol.

Sizin yazdığınız gibi yazdım sadece deneme amaçlı 100 yazmıştım. İkisinde de aynı çıktıyı alıyorum

Dün çalışan kodun bugün çalışmaması ilginç.

Sondaki üç sıfır soruna neden olmuş.

Kod:
Select DateTime((last_visit_time / 1e6), 'unixepoch', 'localtime') From urls

Son düzenleme:
Sizi gece gece yoruyorum kusura bakmayın. Yıl konusunda sıkıntı çıkıyor.

Sanırım satırda benim göremediğim bir sıfır daha var. Bölene bir sıfır daha ekler misin?

Kod:
Select DateTime((last_visit_time / 1e7), 'unixepoch', 'localtime') From urls

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…