Dolinq Decapat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #1 Herkese merhaba, Python da SQLite3 miras alarak bir sınıf oluşturmaya çalışıyorum ama miras almaya çalıştığım zaman. İmport SQLite3 as SQL. Class database(SQL): Def __int__(self): super().__int__() Print(SQL. Version) Class database(SQL): Typeerror: module() takes at most 2 arguments (3 given) Hatası alıyorum. Kod:Panoya kopyala import sqlite3class SQL(sqlite3.Connection): def __init__(self, *args, **kwargs): super().__init__(*args, **kwargs) sql = SQL("test.db") cursor = sql.cursor() cursor.execute("CREATE TABLE IF NOT EXISTS test(x, y)") Hatayı bu şekil çözdüm. Son düzenleme: 15 Ekim 2023
Herkese merhaba, Python da SQLite3 miras alarak bir sınıf oluşturmaya çalışıyorum ama miras almaya çalıştığım zaman. İmport SQLite3 as SQL. Class database(SQL): Def __int__(self): super().__int__() Print(SQL. Version) Class database(SQL): Typeerror: module() takes at most 2 arguments (3 given) Hatası alıyorum. Kod:Panoya kopyala import sqlite3class SQL(sqlite3.Connection): def __init__(self, *args, **kwargs): super().__init__(*args, **kwargs) sql = SQL("test.db") cursor = sql.cursor() cursor.execute("CREATE TABLE IF NOT EXISTS test(x, y)") Hatayı bu şekil çözdüm.