mig Centipat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2020 #1 Merhaba yazdığım kodları migrate etmek istedim ancak migrate ederken böyle bir hata aldım. Sebebini bilen var mıdır? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2020
Merhaba yazdığım kodları migrate etmek istedim ancak migrate ederken böyle bir hata aldım. Sebebini bilen var mıdır? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 19 Kasım 2020 #2 Belki bizimle paylaşmadığın kod hatalıdır. Olamaz mı?
mig Centipat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2020 #3 Jelly Beanci dedi: Belki bizimle paylaşmadığın kod hatalıdır. Olamaz mı Genişletmek için tıkla... Yüklemeye çalıştım ancak "Bir sunucu hatası oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz." diyor. Gene koymayı deniyorum bu sefer inşallah olur. Kusura bakmayın. Jelly Beanci dedi: Belki bizimle paylaşmadığın kod hatalıdır. Olamaz mı? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri img1.png 52,1 KB · Görüntüleme: 37 img2.png 31,1 KB · Görüntüleme: 79 Son düzenleme: 19 Kasım 2020
Jelly Beanci dedi: Belki bizimle paylaşmadığın kod hatalıdır. Olamaz mı Genişletmek için tıkla... Yüklemeye çalıştım ancak "Bir sunucu hatası oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz." diyor. Gene koymayı deniyorum bu sefer inşallah olur. Kusura bakmayın. Jelly Beanci dedi: Belki bizimle paylaşmadığın kod hatalıdır. Olamaz mı? Genişletmek için tıkla...