Lynch0 Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 960 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #1 Kodlar bu şekilde. Nerede hata yaptım?
Çözüm K K kaan.w 27 Aralık 2022 Parantezi kapatmamışsınız. Böyle deneyin. "CREATE TABLE okul ( okul TEXT, bolum TEXT, ogrenci TEXT)"
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.424 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #2 Parantezi kapatmamışsınız. Böyle deneyin. "CREATE TABLE okul ( okul TEXT, bolum TEXT, ogrenci TEXT)" Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Lynch0 Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 960 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #3 Kxaan dedi: Parantezi kapatmamışsınız. Böyle deneyin. "Create table okul ( okul text, bolum text, ogrenci text)" Genişletmek için tıkla... Evet o sorun gitti başka bir sorum daha var bu şekilde hata veriyor nasıl düzeltebilirim? Onu çözdüm bu şekilde bir hata var. Son düzenleme: 27 Aralık 2022 Artı 0 Eksi
Kxaan dedi: Parantezi kapatmamışsınız. Böyle deneyin. "Create table okul ( okul text, bolum text, ogrenci text)" Genişletmek için tıkla... Evet o sorun gitti başka bir sorum daha var bu şekilde hata veriyor nasıl düzeltebilirim? Onu çözdüm bu şekilde bir hata var.
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.424 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #4 $okul = $baglanti->exec("CREATE TABLE IF NOT EXISTS okul ( bu şekilde yapın o satırı. Artı 0 Eksi
KS KS Lynch0 Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 960 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #5 Kxaan dedi: $okul = $baglanti->exec("CREATE TABLE IF NOT EXISTS okul ( Bu şekilde yapın o satırı. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde hata verdi bu sefer. Türkçe karakter kullandığım için mi? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Aralık 2022 Artı 0 Eksi
Kxaan dedi: $okul = $baglanti->exec("CREATE TABLE IF NOT EXISTS okul ( Bu şekilde yapın o satırı. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde hata verdi bu sefer. Türkçe karakter kullandığım için mi?