MuhammedCan19 Centipat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2025 #1 Squad 10 dolara düşmüş ve şu anda almayı düşünüyorum ama size de sormak istedim, sizce 10 dolara almak mantıklı mı ve oyun güzel mi?
Squad 10 dolara düşmüş ve şu anda almayı düşünüyorum ama size de sormak istedim, sizce 10 dolara almak mantıklı mı ve oyun güzel mi?
byte.buster Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.790 Çözümler 22 11 Eylül 2025 #2 MuhammedCan19 dedi: Squad 10 dolara düşmüş ve şu anda almayı düşünüyorum ama size de sormak istedim, sizce 10 dolara almak mantıklı mı ve oyun güzel mi? Genişletmek için tıkla... Oyunu öğretecek birisi yoksa sıkılırsın.
MuhammedCan19 dedi: Squad 10 dolara düşmüş ve şu anda almayı düşünüyorum ama size de sormak istedim, sizce 10 dolara almak mantıklı mı ve oyun güzel mi? Genişletmek için tıkla... Oyunu öğretecek birisi yoksa sıkılırsın.
iWaxie Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.052 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2025 #3 Türe ilginiz varsa, alınabilir tabii. Neden olmasın? Ayrıca satın almadan önce, 15 Eylül'e kadar oyunu ücretsiz bir şekilde oynayıp kararı kendiniz verebilirsiniz.
Türe ilginiz varsa, alınabilir tabii. Neden olmasın? Ayrıca satın almadan önce, 15 Eylül'e kadar oyunu ücretsiz bir şekilde oynayıp kararı kendiniz verebilirsiniz.