Steam Squad %70 indirimde

LinusFenrir

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 12400f - Rtx 4060 8gb
Yeni başlayan savaş oyunları festivali kapsamında Squad oyunu %70 indirim aldı. Normalde yaklaşık 960 TL olan oyunun fiyatı, indirimle birlikte 289 TL seviyelerine düştü. Eğer bu oyunu satın almak için indirimi bekliyorsanız, bu fırsatı kaçırmamanızı öneririm.

Oyunu oynamış biri olarak milsim yani modern günümüzdeki savaşlara merakınız varsa ve gerçekçi bir savaş deneyimi yaşamak istiyorsanız bu oyunu almanızı kesinlikle öneririm. Birçok harita ve birlik seçenekleri ile ayrıca globalescalattion gibi birlikleri çoğaltan modları ile birlikte iyi bir savaş deneyimi elde edebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında fena indirim değil. Önceden 79 TL gibi fiyata almıştım, parasına değer.

@N1cht, optimize sorunu hâlâ devam ediyor mu?

@N1cht, optimize sorunu hâlâ devam ediyor mu?
Ediyor hocam, maalesef. Mobile 4070 100fps civarı alıyor orta ayarlarda. 3070 ise 120fps civarı alıyor yine orta ayarlarda. Ayarları düzgün yapılmazsa dürbünler berbat gözüküyor, arada bir dürbün açarken takılıyor.

@N1cht, en son geçen sene oynadım ve o zamanlardan beri bu sorunun devam etmesi sinir bozucu. BF kalitesindeki oyunun hiç edilmesi, sinir bozucu.

Ediyor hocam, maalesef. Mobile 4070 100FPS civarı alıyor orta ayarlarda. 3070 ise 120FPS civarı alıyor yine orta ayarlarda. Ayarları düzgün yapılmazsa dürbünler berbat gözüküyor, arada bir dürbün açarken takılıyor.

Şu an 5700XT ile oynuyorum orta ayarlarda 70 80 90 gidip geliyor ve bir sure sonra oyuna drop girmeye başlıyor oyuna reset atmam gerekiyor maalesef.

Optimizasyon hariç güzel oyun.

Optimizasyon sorunu Unreal Engine 5 motoruna geçince bayağı bir geçmiş gibi gözüküyor, sistemin iyi ise oyunu alıp test serverinde Unreal Engine 5 halini oynayabiliyosun.

Şu an 5700XT ile oynuyorum orta ayarlarda 70 80 90 gidip geliyor ve bir sure sonra oyuna drop girmeye başlıyor oyuna reset atmam gerekiyor maalesef.

Oyun RAM'e çok ihtiyaç duyuyor özellikle modlu serverlerde raminizin çok iyi olması lazım drop yaşamamak için.

@heretictheloner, 2070 Super ile denk kart için aslında fena değerler değil de gene de optimizasyonunun berbat olduğunun gerçeğini değiştirmiyor bu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı