Oğuzhan40 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 598 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #1 RAM 8 GB DD4 Ekran kartı GTX 1050 4 GB İşlemci İ5 7300hq Daha düne kadar hiçbir sıkıntı yokken şimdi bu hatayı alıyorum nasıl çözebilirim?
Çözüm BGSGP 12 Şubat 2023 Oğuzhan40 dedi: Daha düne kadar hiçbir sıkıntı yokken şimdi bu hatayı alıyorum nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 1665412 Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğrulamayı dene. Düzelmezse, mümkünse silip tekrar yükle.
Oğuzhan40 dedi: Daha düne kadar hiçbir sıkıntı yokken şimdi bu hatayı alıyorum nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 1665412 Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğrulamayı dene. Düzelmezse, mümkünse silip tekrar yükle.
BGSGP Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 1.724 Makaleler 3 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #2 Oğuzhan40 dedi: Daha düne kadar hiçbir sıkıntı yokken şimdi bu hatayı alıyorum nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 1665412 Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğrulamayı dene. Düzelmezse, mümkünse silip tekrar yükle. Artı 0 Eksi Çözüm
Oğuzhan40 dedi: Daha düne kadar hiçbir sıkıntı yokken şimdi bu hatayı alıyorum nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 1665412 Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğrulamayı dene. Düzelmezse, mümkünse silip tekrar yükle.
Cryptopat Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 297 Çözümler 2 Yer Mersin Daha fazla Sistem Özellikleri ntel(R) Core(TM) i7-10750H CPU @ 2.60GHz (2.59 GHz) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Şubat 2023 #3 Oyunu Steam üzerinden aldıysan silip tekrar kur olmadıysa format atmayı dene. Artı 0 Eksi
KS KS Oğuzhan40 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 598 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #4 BGSGP dedi: Dosyaları doğrulamayı dene. Düzelmezse, mümkünse silip tekrar yükle. Genişletmek için tıkla... Cryptopat dedi: Oyunu Steam üzerinden aldıysan silip tekrar kur olmadıysa format atmayı dene. Genişletmek için tıkla... Dün dokular yüklenmiyor diye oyunu silip yükledim bugün bu hatayı vermişti oyunun dosyalarını doğruladım sorun çözüldü teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
BGSGP dedi: Dosyaları doğrulamayı dene. Düzelmezse, mümkünse silip tekrar yükle. Genişletmek için tıkla... Cryptopat dedi: Oyunu Steam üzerinden aldıysan silip tekrar kur olmadıysa format atmayı dene. Genişletmek için tıkla... Dün dokular yüklenmiyor diye oyunu silip yükledim bugün bu hatayı vermişti oyunun dosyalarını doğruladım sorun çözüldü teşekkür ederim.