Squad alınır mı?

ErnY

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Kaldırım Mühendisi
Selamlar oynayacak realistic tactical shooter bir oyuna ihtiyacım var Squad almayı dusunuyorum. Daha once hiç oynamadım ama serverlar ne durumda dolu mu ve oyun alınmaya değer mi merak ediyorum. Teşekkürler.

Selamlar oynayacak realistic tactical shooter bir oyuna ihtiyacım var Squad almayı dusunuyorum. Daha once hiç oynamadım ama serverlar ne durumda dolu mu ve oyun alınmaya değer mi merak ediyorum. Teşekkürler.
Dil biliyorsan ve arkadaşların varsa almanı öneririm bu oyunda iletişim her şey. Serverlar dolu.

Dil biliyorsan ve arkadaşların varsa almanı öneririm bu oyunda iletişim her şey. Serverlar dolu.

Dil bilgim en azından detaylı şekilde info verecek kadar var ve arkadaşım yok gerçi olsa da bir şey değişmez herhalde serverdakiler ile daha iyi anlaşırım ama onun haricinde bazı yerlerde birkaç tane Türk serveri oldugunu okumustum hala duruyor mu onlar.

Dil bilgim en azından detaylı şekilde info verecek kadar var ve arkadaşım yok gerçi olsa da bir şey değişmez herhalde serverdakiler ile daha iyi anlaşırım ama onun haricinde bazı yerlerde birkaç tane Türk serveri oldugunu okumustum hala duruyor mu onlar.

Duruyordur diye tahmin ediyorum oyuna uzun süredir girmedim fakat çok dolu sunuculardı Türk sunucuları, kapanacaklarını sanmam. Türk serverına gir oradan birileriyle tanışırsın dclerine gidersin o şekilde zevkli olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı