Wörp Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 391 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ghost 10 Şubat 2023 #1 Selam arkadaşlar. Bu oyunu oynayacak bir ekibim yok. Tek başıma zevkli olur mu?
E ErenY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 4.970 Çözümler 7 10 Şubat 2023 #2 Steam bile size almanız için mesaj vermiş. Ekip olmadan pek zevk alabileceğinizi düşünmem ama. Hele başka insanlarla kolay kaynaşamayan biriyseniz.
Steam bile size almanız için mesaj vermiş. Ekip olmadan pek zevk alabileceğinizi düşünmem ama. Hele başka insanlarla kolay kaynaşamayan biriyseniz.
raidExodus Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 4.939 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer Kocaeli, Derince Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: ASUS TUF Gaming RTX 3060 OC Edition CPU: Intel Core i5-12400F RAM: Kingston Fury Beast RGB 2x8 GB CL16 3200MHz Anakart: MSI H610M Bomber PSU: ASUS TUF Gaming 650B 650W Depolama: 500 GB XPG Spectrix S20G, 2 TB Seagate SKYHAWK Surveillance 5900 RPM Kasa: ASUS TUF Gaming GT301 Göz göre göre kazıklanarak 27 bin civarı ödedim. Siz siz olun bu dönemde sistem toplamayın. Cinsiyet Diğer 10 Şubat 2023 #3 Bu oyun için mikrofon gerekli, haberiniz olsun. Tek başınıza sıkacağını düşünüyorum ama sorun olacağınıda düşünmüyorum.
Bu oyun için mikrofon gerekli, haberiniz olsun. Tek başınıza sıkacağını düşünüyorum ama sorun olacağınıda düşünmüyorum.
DocPill Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.320 Çözümler 5 10 Şubat 2023 #4 Kesinlikle alınır. Tek başına olmanız bir şeyi değiştirmez, oyun online ve ekip içi iletişimi (taktikler, düşmanın konumu vs.) gerektiriyor zaten. Böyle bir oyunda da daha fazla sohbette gereksiz olur zaten, ciddi RP'ye önem veriyor.
Kesinlikle alınır. Tek başına olmanız bir şeyi değiştirmez, oyun online ve ekip içi iletişimi (taktikler, düşmanın konumu vs.) gerektiriyor zaten. Böyle bir oyunda da daha fazla sohbette gereksiz olur zaten, ciddi RP'ye önem veriyor.