Squad alınır mı?

DavudDavud12

Centipat
Daha fazla  
Squad alacağım ama hiç arkadaşım yok, tek başıma oyun gider mi? Ve oyunun içinde seslide konuşamam sizce alayım mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Squad alacağım ama hiç arkadaşım yok, tek başıma oyun gider mi? Ve oyunun içinde seslide konuşamam sizce alayım mı?

Dostum bende senin gibiydim. Oyunu geçen sene satın aldım. Oyuna alışman zaman alıyor. Bunu bilmen lazım. Oyuna alışman en az bir 10 saati alır diye düşünüyorum. Asıl olay sesli konuşamaman ve arkadaşının olmaması. Arkadaşının olmaması çok büyük bir etken değil. Asıl etken sesli konuşamaman. Oyunda çok sıkca sesli iletişime geçmen gerekecek. Düşmanın nerede olduğuna dair infolar vermen gerekecek. Sesli konuşmazsan mangalardan atılma ihtimalin var. Ben oyunu alalı 1 sene oldu ve sadece 15 saat oynadım. Bana çok sıkıcı geldi. Aslında oyunu iyice alışırsan çok sarıyor. Ama dediğim gibi iyi bilmen gerek. Bana en keyifli gelense alıştırma haritalarında deathmatch oynamak. Orada tüm silahları deneyimleyebilirsin. Kısaca sıkılma ihtimalin var. Tavsiyem ilk önce eğitici videolar izle sonra al. Ben iade etmeye çalıştım fakat iade edilmedi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı