Squad alınır mı?

Greewe

Hectopat
Makaleler
1
RAM
16 GB DDR5 5200 MHz
Ekran kartı
RTX 3050 Laptop
İşlemci
R7 7840HS
Şu an 10 dolar ve ilgimi çekti, oynuycak arkadaşım yok. Tek başıma keyifli olur mu? 10 dolara değer mi?

Değer ve alınır.

Askeri oyunlara ilginiz varsa tabii ki alınır.

Oyunu aldım, 4 saat oynadım ama hala doğru düzgün aksiyona giremiyorum. Alışmak gerek. En kötü yanı optimizasyonu kötü.

Oyunu aldım, 4 saat oynadım ama hala doğru düzgün aksiyona giremiyorum. Alışmak gerek. En kötü yanı optimizasyonu kötü.
Normal çünkü haritalar biraz büyük ve yeni başladığın için oyunda ne yapacağını bilmiyorsun, 450 saatim var oyunu öğrendikçe daha çok sarıyor.

Oyuna yeni başladığınız için zor gelmesi normal ilk 50 saate kadar zaten koşup ölme oyunu gibi gelebilir. Optimizasyon için diyebileceğim bir şey yok tek kelimeyle rezil. Ama Motion blur seçeneğini 0.60-0.70'e getirirseniz örnek veriyorum 50 FPS alıyorsanız 60-65 gibi bir hissiyatı oluyor. Oyun aşırı taktiksel olduğu için zamanla öğrenirsiniz. Bir de hangi sunucularda oynuyorsunuz eğer Türk sunucularındaysanız bir sürü klan var yabancıda çok oynamadığım için bilmiyorum ama onlarda da klanlar illaki vardır.

Ha bir de söylemeyi unutmuşum ayarlardan DX12 de oynuyorsanız DX11'e çekin daha optimize çalışıyor.

Sağolun hocam, tmt ve cay bahcesi serverlarında oynuyorum. Anlamaya öğrenmeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…