Squad alınır mı?

Artyomlothbrok

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Hell Let Loose oyununu severek oynuyorum ancak optimizasyon bakımından can sıkıcı bir halde ve Türk oyuncu sayısı oldukça azaldı. İngilizcem olsa da türklerle oynamak daha çok zevkli oluyor. Squad hoşuma gidiyor ancak sizce 1000 TL vermek mantıklı mı, optimizasyonu nasıl?

+500 saatim var. Optimizasyonu pek şahane değil ama ortalama veya ortalama üstü sistemle rahat oynarsınız rezalet kötü de değil. Oyun eskiden daha hızlıydı ancak artık ağır simülasyona çevirdiler. Hele takım da kötüyse 30 dakika oynayıp adam göremediğiniz oluyor. Haritalar aşırı büyük ve çatışmalar eskisi kadar hararetli değil. Şu anki fiyatını bence hak etmez. Arma Reforger'e bakmanı öneririm. O da gereksiz pahalı ama hiç değilse 2 çatışırsınız oyunda.

+500 saatim var. Optimizasyonu pek şahane değil ama ortalama veya ortalama üstü sistemle rahat oynarsınız rezalet kötü de değil. Oyun eskiden daha hızlıydı ancak artık ağır simülasyona çevirdiler. Hele takım da kötüyse 30 dakika oynayıp adam göremediğiniz oluyor. Haritalar aşırı büyük ve çatışmalar eskisi kadar hararetli değil. Şu anki fiyatını bence hak etmez. Arma Reforger'e bakmanı öneririm. O da gereksiz pahalı ama hiç değilse 2 çatışırsınız oyunda.

RDR2 Metro Exodus GTA 5 gibi oyunları rahatça oynadım ama dediğim gibi örnek olarak hell let loose da FPS kötüydü fiyat konusunda ise eğer güvenilirse key alabilirim

RDR2 Metro Exodus GTA 5 gibi oyunları rahatça oynadım ama dediğim gibi örnek olarak hell let loose da FPS kötüydü fiyat konusunda ise eğer güvenilirse key alabilirim
Mobile 4070 maks 130 FPS o da trainingde bomboş yere bakınca. Oyun içi 40 FPS gördüğüm oldu. Hele ki dürbün açınca oluşan o takılma oyundan soğutuyor bildiğiniz. Yine de araç oynamak eğlenceli.

Ekleme: Ayarlarım ne çok yüksek ne çok düşük.

Mobile 4070 maksimum 130 FPS o da trainingde bomboş yere bakınca. Oyun içi 40 FPS gördüğüm oldu. Hele ki dürbün açınca oluşan o takılma oyundan soğutuyor bildiğiniz. Yine de araç oynamak eğlenceli.

Ekleme: Ayarlarım ne çok yüksek ne çok düşük.

1650 Ti i5 10.nesil var ancak RAM 8 GB biraz düşük

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı