mocimustiii Decapat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:37 #1 Merhaba arkadaşlar. Squad Steam'de indirime girmiş. Sizce alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 23:49
KnitAdam Decapat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:51 #2 Optimizasyonu yok gibi bir şey bilgisayarın iyise alınır. Özellikle arkadaşlarla çok zevkli bir oyun.
Optimizasyonu yok gibi bir şey bilgisayarın iyise alınır. Özellikle arkadaşlarla çok zevkli bir oyun.
ergenuslar Yoctopat Katılım 20 Aralık 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:52 #3 428 TL gibi birşey paran yetiyorsa al bence.
mutiant Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 3.068 Çözümler 15 Yer Midland Dün 23:52 #4 Bende dün aldım oynadım. Mekanikleri güzel ama mikrofonum olmasına rağmen oyunda ne yapsam da çalışmıyor. Oyundan soğudum ben iade edeceğim. Onun dışında çok güzel oyun bence.
Bende dün aldım oynadım. Mekanikleri güzel ama mikrofonum olmasına rağmen oyunda ne yapsam da çalışmıyor. Oyundan soğudum ben iade edeceğim. Onun dışında çok güzel oyun bence.
bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.732 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:56 #5 Aldım kankam ben. Gayet güzel oyun. Optimizasyonu kötü ama diğer her seyi iyi. Mekaniklere kolay alışıyorsun. Terimleri anlaman lazım. Bir de çata pat gitmiyorsun. Takımla iletişim halinde olman gerek.
Aldım kankam ben. Gayet güzel oyun. Optimizasyonu kötü ama diğer her seyi iyi. Mekaniklere kolay alışıyorsun. Terimleri anlaman lazım. Bir de çata pat gitmiyorsun. Takımla iletişim halinde olman gerek.